Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


ZENNE DE LAZIM

ZENNE DE LAZIM


“Hakkâri’nin Şemdinli İlçesi Derecik Beldesinde İlçe Kaymakamı Cengiz Erdem ve Tugay Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel vatandaşlarla bayramlaştılar.
Irak sınırında olan karakola gelen vatandaşlara mini bir “konser” veren askerler, Türkçe ve Kürtçe şarkılar söylediler. Askerlerin okuduğu şarkılar büyük beğeni topladı.”

Televizyonlarda ve gazetelerde yer alan haber bu. İlk bakışta ne kadar güzel, sevgi dolu- barışçıl bir davranış olarak görünüyor, değil mi? İnsanın niçin beraberce, “elim sende” – “yakar top” – “uzuneşek” – “saklambaç” oynamıyorlar diye sorası geliyor!

Asker, Türkçe-Kürtçe şarkılar söylenirken bakın Türkiye’de neler oluyordu?
*PKK, PYD’nin Suriye’den ele geçirdiği tanklarla gövde gösterisi yapıyor, üzerlerinde PKK bayrağı ve Öcalan’ın posterleri olan tanklarla Türk sınırına dayanan PKK’lılar, halkla birlikte kurtuluş şöleni düzenliyordu.

*PKK’nın1984 yılında yaptığı ilk katliamı kutlamak üzere Kato Dağına çıkan
kalabalık gruplar havaya ateş açarak kutlamaya başladılar. Kutlamaların yapıldığı alana ölen PKK’lıların resimleri asılırken, çevredeki tepelere yakılan ateşlerle “Apo” yazıldı. Kutlamalar sabaha kadar sürdü.

*Diyarbakır’da ilk kez içinde “Kürdistan” ifadesi geçen bir dernek kuruldu.
Kürdistan Gençlik Hareketi Derneğinin açılışı sırasında, Irak Kürdistan Bölgesi Bayrağı da bulundu.

*Adana’da PKK’lılar Türk Polisine saldırdılar, bir zırhlı aracı devirdiler,
3 polisimizi ağır bir şekilde yaraladılar.

*İstanbul’da bir halk otobüsüne Molotof kokteylleri ile saldıran PKK’lılar otobüsü yaktılar, insanlar canlarını zor kurtardı.

*Güneydoğu Anadolu Bölgesinin birçok yerinde, PKK’nın “Asayiş Güçleri” yol kontrolü- üst araması-kimlik sorma işlerini rahat ve huzur içinde yaptılar!

*Beyrut’ta Türk Hava Yollarında görevli pilotlar, sadece “Türk” oldukları için kaçırıldılar ve adı batasıca bir dinci terör örgütü tarafından TC Devleti tehdit edildi.

*İşin en acı tarafı, aynı gece Derecik Beldesine giden PKK Asayiş Gücünden üç kişi, tüm halkı toplayıp şunu söylüyorlardı; “Siz nasıl Türkçe şarkı söylersiniz?
Siz nasıl işgalci TC askeri ile el sıkışırsınız. Derhal özeleştiri yapın, haftaya yargılanacaksınız. Sizler hainsiniz!”

*Öcalan İmralı’da, elini soğuk sudan-sıcak suya sokmadan yaşarken, cinsel gereksinimlerini rahatça karşılaması için Adalet Bakanlığı yetkilileri harıl-harıl çalışıyorlar çare arıyorlardı.


Türk Ordusu Genelkurmay Başkanı ve her biri dağ gibi kahraman komutanlar ise “Ömür Boyu” hapse mahkûm ediliyorlar ve yandaş medya bayram ediyordu.

Tüm bunlar yapılırken, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin elinden
“Egemenlik Hakkı”, terör çeteleri tarafından kopartılıp alınırken AKP Hükümeti yetkilileri ve Türk Ordusu komuta heyeti trene bakar gibi bu olayları seyrediyorlardı!…

Sayın Başbakan;
Kürtçü-Bölücü Öcalan’ın çocuklarına bu kadar kibar davranmak, onlara şarkı söyleyip ikramda bulunmak yetmez. Daha verici olmanız gerek.
Faraza-örneğin-mesela kıvırtmasını çok iyi bilen, eğilerek yürümeye doğuştan meyilli, oynamaya hevesli bir “tombalak paşa” bulup, ona zenne kıyafeti giydirip örgüt mensuplarına armağan diye gönderseniz, ne kadar hoş olur değil mi? İnanın hepsi birden “PKK sizinle gurur duyuyor” diye bağırırlar.
Zaten bu karşılıklı şarkı söyleme atraksiyonunu siz ve “Onur Konuğunuz” Barzani ile birlikte yıllar önce yapmamış mıydınız? Danışmanınız Kürtçü Profesör saz çalmış, Pilli Tavşan da darbukatör rolü oynamıştı.

Anadolu’da borçlar ödenemez hale gelince şu sözü söylerler:
“Borç bini aşınca her gün keklik kızartması yenir!”
Sizde de öyle, nasılsa battınız. Güneydoğu neredeyse elden çıkmak üzere, her yer tarikat-her yer cemaat, Lâiklik sizlere ömür, Türk-Türk Milleti-Türk Bayrağıkaka, Kürtçülük-PKK- Bölücülük mis gibi.


Vur patlasın, çal oynasın.
Erdoğan söylesin, zenne oynasın, Öcalan para yapıştırsın.
Haydi, 60-70-80-90-100 havada yüz, karada yüz, denizde yüz, İmralı’da yüz. Ohh, sefan olsun…


Batır batırabildiğin kadar, nasılsa burası “Dar-ül Harp”.

Sağlık ve başarı dileklerimle 12 Ağustos 2013
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Balıkesir

16.04.2024

  • İMSAK 04:53
  • GÜNEŞ 06:22
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 19:54
  • YATSI 21:18