Menü Bandırma Manşet - Bandırma, Erdek, Gönen, Manyas  Haberleri - Güncel Son Dakika Olayları
Tarih: 11.02.2026 19:11
BUDANDI MI? KESİLDİ Mİ?

BUDANDI MI? KESİLDİ Mİ?

Facebook Twitter Linked-in

Erdek Kurbağalı'da tahminen 30-35 yaşlarında iki akasya ağacının nerdeyse bütün dallarının kesildiğini görenler şaştı kaldı. 

Kurbağalı yakınında bulunan Tevfik Bey apartmanı sakinlerinin, akasya ağacı dallarının bazı daire sahiplerinin denizi görmelerini engellediği için kesildiğini tahmin ettiklerini söylediler. 

İki ağacın kabak gibi kesilmiş olduğunu ve kendisinin de ayni yerde dairesinin olduğunu belirten Ziraatçı Halil Çay da iki akasya ağacının çok kötü budanmış olduğunu söyledi.

Arkadaşı Hasan Sümer de, bu ağaçların sözde budama yapmak için kesilmek istendiğini ancak dallarının tamamının bazı kişilerin sırf denizi görmelerini sağlamak için tamamının  kesilmesinin doğru olmadığını söyledi. Erdem ÖZCAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —