
Havaların aniden soğuması ısınma ihtiyacı içinde bulunan bir çok kimsenin mağduriyet yaşamasına neden oldu. İhsaniye Mahallesi 45 sokak Özcan apartmanın 1. katında oturan Recep Kayalı (75) ısınma ihtiyacını elektrikli soba ile gidermek isteyince başına gelmedik kalmadı.
İhsaniye Hacı Bekir Camii karşısında bulunan Özcan Apartmanının zemin katında meydana gelen yangın kısa zamanda vatandaşlarca 112 ye ihbar edilip itfaiyenin gelmesi sağlansa da yangın ne evde kullanılacak eşya bıraktı, nede konutta kiracı olan Recep Kayalı (75) in sağlığından eser bıraktı.
1derece yanık mağduru Recep Kayalı önce Bandırma Eğitim ve araştırma hastanesine ardından sevk edildiği Balıkesir Şehir hastanesinde yoğun bakıma alındı.
