Menü Bandırma Manşet - Bandırma, Erdek, Gönen, Manyas  Haberleri - Güncel Son Dakika Olayları
Tarih: 23.05.2021 10:45
Her şey yeni ve daha verimli bir sezon için

Her şey yeni ve daha verimli bir sezon için

Facebook Twitter Linked-in

Tüm Marmarayı etkisi altına alan salya olumsuzluğu yavaş, yavaş etkisini kaybedip yerini berrak mavi sulara bırakırken Erdek belediyesi'de mülkiyetinde yer alan Cuğra plajında temizleme ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Yorgun bir kış sezonu ardından 4 adet ağır iş makinesi ile kumsalın ters yüz yapıldığı Cuğra plajları baharın ılık güneşinde havalanarak tatil için Erdek'e gelecek konuklarına hazırlanıyor.

Cuğra'da faliyet gösteren bazı işletmeler hazırlıklarını tamamlayıp sezona start alırken, birçok işletme de havalandırma, boya badana ve çevre düzenlemelerine yoğunluk verdi.




Orjinal Habere Git
Her şey yeni ve daha verimli bir sezon için Her şey yeni ve daha verimli bir sezon için Her şey yeni ve daha verimli bir sezon için Her şey yeni ve daha verimli bir sezon için Her şey yeni ve daha verimli bir sezon için Her şey yeni ve daha verimli bir sezon için Her şey yeni ve daha verimli bir sezon için Her şey yeni ve daha verimli bir sezon için Her şey yeni ve daha verimli bir sezon için
— HABER SONU —