Tarih: 22.01.2014 00:28

Bilinmeyen yönleri ile ``Sarı Turgut``

Facebook Twitter Linked-in

Futbol dünyasında bir dönem damgasını vuran efsane ``Sarı Turgut``

Bandırmaspor`da başlan forma aşkının, Balıkesir ve Beşiktaş`tan sonra yeniden yuvaya dönüş öyküsü. Zeyyat Saygın sordu Turgut Erkurt yanıtladı.

Bandırma`da spor tarihine damgasını vurmuş önemli isimlerden birisi ``Sarı Turgut`` cılız bacakları kıvrak zekası ile döneminde, defansların vazgeçilmez ismi  Turgut Erkurt ile spor editörümüz Zeyyat Saygın konuştu.

Futbola nasıl başladı.. İlk transfer ve Beşiktaş`a uzanan futbol hikayesi.. Kimlerle oynadı, ne kadar transfer bedeli aldı.

Hangi ünlülerle aynı formayı paylaştı, Hangi ünlülere karşı oynadı.

Siyah beyaz, Kara Kartallı forma ile özleşen , Kara Kartal`ın Sarı Turgut`u olma yolundaki hayat serüveni...

 

Turgut Erkurt; Bizde şike yaptık,  Neden futbolcu yetişmiyor... Futbolda başarı adil ödemeden geçer, eksik ödeme başarıya ket verir, denge sağlanmalı...   Yönetimleri de yöneten vardır, Yönetimi çarşı yönetir...  Ben Beşiktaş`ta,  Adanaspor maçına  sarhoş çıktım...  Bizim zamanımızda bireysel yetenek vardı, şimdi sitem var...  Bandırmaspor`da dönemin milletvekili Orhan Üretmen söz verdiği halde primleri ödemedi. Yakup Kaptan`ı antrenör olarak ben getirdim, ben gönderdim...

Dönüş yolunda Bordo Beyazlı forma ile nasıl buluştu. Meşin yuvarlağı bırakıp formasını astıktan sonra başlayan yöneticilik yılları. hepsi ve dahası Editör  Zeyyat Saygın`ın Bandırma Manşet sayfasındaki söyleşisinde, izleyin izletin...




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —