100. Yılspor, sahaya indi

100. Yılspor, sahaya indi

100. Yılspor Antrenör Altan Kurtbaş: “Küçük semtin büyük takımı olmak istiyoruz”

100. Yılspor Antrenör Altan Kurtbaş: “Küçük semtin büyük takımı olmak istiyoruz”

Bandırma 100. Yılspor takımı “topbaşı” yaptı.

2018 yılında kurulup, önümüzdeki 2024/2025 futbol sezonunda Balıkesir bölgesi 1. Amatör Ligi’nde mücadele verecek olan 100. Yılspor’un teknik patronu, antrenör Altan Kurtbaş, gençlerle deneyimli oyuncuları bir araya getiren bir kadro oluşturduklarını belirterek, “Öncelikle bu ligde kalıcı olmak istiyoruz. Bir aile takımı olmayı hedefliyoruz. Amacımız küçük semtin büyük takımı olmayı başarmaktır” dedi.

Kurtbaş, önümüzdeki sezon yalnız 1. Amatör Lig’de mücadele edeceklerini, ayrıca kurdukları futbol okulunda halen 51 sporcunun bulunduğunu belirtti. 

100. Yılspor Kulübü Başkanı Korkmaz Yavaş da kulübün tesislerinin kazandırılmasında büyük emekleri geçen önceki Belediye Başkanı Tolga Tosun ve şimdiki Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya teşekkür etti.

1,5 ay önce açtıkları futbol okulunda halen 50 sporcuyu aştıklarını, hedeflerinin 100 sporcuya ulaşmak olduğunu açıkladı.

Ardından kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular pastayı kestiler.

Futbolcular, ilk çalışmayı antrenörleri Altan Kurtbaş’ın gözetiminde yaptı.

YENİ TRANSFERLER

Güvenç, Kenan, Peyami (Kızıksaspor), Samet (Susurlukspor), Yiğit(Bordo FK), Tolgahan (Paşaçiftlikspor), Semih(Kaleci-Bandırmaspor altyapı), Muhammet, Stan (Gine)

Bu arada, 100. Yılspor Kulübü halı sahası ve sosyal tesislerinin bulunduğu alanda bir de düğün salonu yer alıyor.  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: . Yılspor sahaya
  • Pazar 25.9 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 15 ° false
  • Salı 33.6 ° / 17.6 ° Güneşli