Tarih: 19.03.2021 12:31

5 kişi tutuklandı

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, il merkezi, Ayvalık, Burhaniye, Edremit, Erdek ve Gömeç’te yaptığı ateşli silahlar operasyonunda 21 kişiyi yakaladı. Bu kişilerden 5’i tutuklandı.

Çalışmalarda 1 adet ruhsatsız ateşli silah ve bu silahlara ait 108 adet fişek, 2 adet ruhsatsız tüfek ve bu tüfeklere ait 8 adet kartuş, 1 adet BLOW marka 9 mm. çaplı ruhsatsız ateşli silah ve bu silaha ait 108 adet fişek, 1 adet MAGNUM marka ruhsatsız tüfek ve bu tüfeğe ait 5 adet kartuş, 1 adet marka ve modeli bulunmayan ruhsatsız pompalı tüfek ve bu tüfeğe ait 3 adet kartuş ele geçirildi.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezi, Bandırma, Ayvalık ve Edremit’te yaptıkları uyuşturucu madde çalışmalarında 9 kişiyi yakaladı. Bu kişiler, haklarında yapılan adli işlemler sonunda serbest bırakıldılar.

Çalışmalarda 10,92 gram metamfetamin maddesi, 1 adet sentetik ecza hap, 15,70 gram sentetik kannabinoid(bonzai) maddesi ele geçirildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —