600 EVLER OTOBÜSLERİ SANAYİYE ÇIKMAYACAK…

600 EVLER OTOBÜSLERİ SANAYİYE ÇIKMAYACAK…

Şehir içinde yolcu taşımacılığı yapan özel halk otobüslerinin 600 Evler-Sanayi hattında güzergah değişikliğine gidiliyor.




Şehir içinde yolcu taşımacılığı yapan özel halk otobüslerinin 600 Evler-Sanayi hattında güzergah değişikliğine gidiliyor. 17 Ağustos tarihinde başlayacak yeni uygulama ile 600 Evler otobüsleri Sanayi Sitesi'ne gitmeden Eti Madencilik tesisleri kavşağından geri dönecek. Sanayi ulaşımı için ise Otogar otobüsleri kullanılacak.


Yolculuğun gereksiz yere uzadığı ve zaman kaybı yaşandığını dile getiren mahalle sakinlerinin bu konudaki başvurularının değerlendirilmesi sonucu, güzergahta değişiklik yapılmasına karar verildi.

Buna göre daha önce şehir merkezinden kalkarak önce 600 Evler Mahallesi'ne daha sonra da Sanayi Sitesi'ne giden ve Sanayi kavşağından geri dönen 600 Evler-Sanayi hattı otobüsleri artık Eti Madencilik tesisleri kavşağından geri dönecek.

Sanayi Sitesi'ne gitmek isteyen vatandaşlarımız ise 8 nolu hat olarak çalışan Otogar-Sanayi araçlarını kullanabilecek. Otogar otobüsleri Sanayi Sitesi içinde daha önce 600 Evler - Sanayi hattındaki araçların güzergahını kullanacak.

Bu hatlarda ortalama 10 dakikada bir araç kalkacak. Yoğunluk yaşanan saatlerde bu süre daha da kısalacak.

 

CARREFOUR-HASTANE HATTINDA DA DEĞİŞİKLİK.

Carrefour yanından kalkarak Atatürk Caddesi-Cumhuriyet Meydanı-Mehmetçik Caddesi-Hamit Kaplan Caddesi-Atatürk Bulvarı-Çanakkale Yolu-Hastane güzergahını kullanan otobüslerin güzergahında da küçük bir değişiklik yapıldı.

Buna göre otobüsler Hamit Kaplan Caddesi'nden sonra 1020 Sokak, Yunus Emre Camii-Sağlık Caddesi güzergahıyla Atatürk Bulvarına çıkacak, Çanakkale Yolunu izleyerek hastaneye ulaşacak.

Bu güzergah değişikliğinin uygulamasına başlandı.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 33.3 ° / 14.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 13.7 ° Güneşli