Ali Kafadar: “Tek isteğim, Bandırmaspor’un daha başarılı olmasıdır”

 Ali Kafadar: “Tek isteğim, Bandırmaspor’un daha başarılı olmasıdır”

Bandırmaspor’un eski futbolcusu Ali Kafadar: “Tek isteğim, Bandırmaspor’un daha başarılı olmasıdır”

Bandırmaspor’un eski futbolcularından Ali Kafadar, “Kimseyle bir sorunum yok. Tek isteğim Bandırmaspor’un daha başarılı olmasıdır” dedi.

2008, 2009 ve 2010 yıllarında Bandırmaspor forması altında forvet oyuncusu olarak mücadele eden Kafadar, şunları söyledi:

“Bandırmaspor’un 3.Lig’den, 2. Lig’e yükseldiği 2009 yılında, 25 golle gol kralı oldum. 16 yıldan beri her platformda, çok sevdiğim Bandırmaspor’u savunuyorum. Tabii ki, yeri geldiğinde başta Onur Göçmez olmak üzere Bandırmasporlu yöneticileri de eleştiriyorum. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen bir yapım var. Kimseye kötü söz söylemiyorum ve hakaret etmiyorum. Bunların hepsi, Bandırmaspor’un daha başarılı olması yapıcı eleştirilerdir. Yanlışlar görülsün istiyorum. Ancak ne yazık ki kimse eleştiriden hoşlanmıyor. Oysa eleştirilerden yararlanmak gerekir.”

ALT YAPI YETERSİZ

Bandırmaspor Kulübü’nün U-6/U-13 arasındaki alt yapısının bulunmadığına dikkati çeken Kafadar, şöyle konuştu:

“Bandırmaspor’un sadece U-14/U-19 arası alt yapısı var. Bu yıl U-17 ve U-19 takımları küme düştü. Alt yapı çalışmaları 6 yaş grubunda başlamalı. Futbola Fenerbahçe alt yapısında başladım. 30 yıldır futbolun içindeyim. U-19 Elit Millî Takım formasını giydim. Futbolculuğumun yanı sıra Türk futboluna eğitici olarak da hizmet verdim. Bandırmaspor’dan hiçbir beklentim yok. Sadece daha başarılı yıllar geçirmesini istiyorum. Bunun için de alt yapıya daha fazla önem verilmeli. Şöyle bir bakarsak, son yıllarda Bandırmaspor’un A takımında, alt yapıdan gelen hiçbir oyuncu yok. Bunları söyleyince ‘kötü çocuk’ oluyorum. Peki, ne yapayım? Yapıcı eleştiri yapmak yerine susayım mı? Ben susarak ‘uslu çocuk’ olamam.”

1987 yılında İstanbul’da doğan, artık Bandırma’ya yerleşen Ali Kafadar, “Bandırmaspor’daki taraftar toplulukları, son dönemde ne yazık ki birbirine düştü. Sanki düşman kardeşlermiş gibi hareket ediyorlar. Buna çok üzülüyorum. 5 Haziran’da kulübümüzün çok önemli bir kongresi var. Herkes bu kongreye katılsın ve Bandırmaspor için destek versin” dedi. 



  • Cuma 35.3 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 32.9 ° / 17.3 ° Güneşli
  • Pazar 34.5 ° / 15.2 ° Güneşli