Tarih: 11.10.2024 23:48

Üçüncü Kestival Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Güney Marmara Tanıtım ve Kalkındırma Derneği tarafından düzenlenen Üçüncü Kestival Sağlık ve Kültür Sanat Şenlikleri görkemli bir açılışla başladı. 

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Erdek Emniyet Müdürü Özlem Küçükali, Erdek Gençlik ve Spor Müdürü Salman Koçu, Erdek Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Uz, Erdek Tarım ve Orman Müdürü Dilek Işıktaş gibi birçok değerli yönetici, festivalin açılışına katılarak şenlikleri başlattı. Erdek ve bölgesinde yetişen el emeği ürünlerin tanıtıldığı festivalde, konuklara Çakıl Köyü’nün coğrafi işaretli kestanesi ikram edildi.

Festival kapsamında, Kyzikos Hadrianus Tapınağı’nı Kyzikos kazı başkanı Dr. Ahmet Tercanlıoğlu rehberliğinde konuklar gezecek, ardından Çakıl Köyü’nde düzenlenecek kestane toplama etkinliği gerçekleştirilecek. Festivalin ilk gününde, Murat Pınar Özdemir'in "Ölümsüz Olan Sadece Sevgidir" temalı piyano dinletisi konuklara unutulmaz anlar yaşattı.

Hafta sonu, dopdolu söyleşilerle devam edecek Kestival’de yazar ve tarih bilimci Dr. Nil Keskin, Ayurveda danışmanı Hande Mi, ses mesajı uygulayıcısı Sırma Belin, yönetmen ve yazar Esra Alkan, tiyatro sanatçısı Betül Arım, nefes eğitmeni Lale Yılmaz, yazar Yeşim Kaya ve oyuncu Metin Pıhlıs, katılımcılara bilgi ve motivasyon dolu anlar yaşatacak.

Festivalin finalinde ise Melih Aydoğan ve Suat Ateşdağlı’nın performanslarıyla düzenlenecek after party, katılımcılara unutulmaz bir eğlence sunacak. (((Fotoğraflara burada ulaşabilirsiniz https://disk.yandex.com.tr/d/tWv8er8um4NvqQ )))))




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —