Adrese teslim sevgi yolu projesi

Adrese teslim sevgi yolu projesi

Her gelen Başkan'ın ilk hizmeti olarak tarihe geçen "SEVGİ YOLU"nda yöntem değişmedi...

Bandırma'da her göreve gelen Belediye Başkanının ilk icraat olarak gündeme taşıdığı “SEVGYOLU” projelerinin proje dilinde “Buharlı Ütü” olarak tabir edilmesine neden oldu. Öyle ki her beş yılda bir gündeme taşınan sevgi yolunda esnaf tarafından yapılan işgallerin 5 yıllık karşılığı bu projeye yetmediği öğrenildi.

Dolayısı ile her 5 yılda bir “Buharlaşma projesi” olarak hayata geçirilen “SEVGİ YOLU” projesinin beklentilere yönelik görsellik kazandırılması halinde çarşıya ivme kazandıracağı ifade edilirken, şu anda her birisinin ayrı yöntem, ayrı renk ve çeşitlilik arz ettiği işgallerin teline dokunmadan yapılan düzenlemenin proje için ödenecek bedelin bütçe buharlaştırılmasından ibaret olduğu söyleniyor.

Her birisi ayrı proje, her birisi ayrı renklerden oluşan mevcut “KAPATMA” işgallerin bugüne kadar olduğu gibi, yeni projenin tamamlanmasında da estetik bir görünüm yerine panayır görüntüsünden öte geçemeyeceği kaydediliyor.

Sevgi yolu kime göre evrim kazanacak;

Sevgi yolu üzerine yoğunlaşan tartışmaların başında eski Belediye Başkanı ve Millet  vekili M. Cemal Öztaylan geliyor. Bir dönem Belediye Başkanı 3 dönem Milletvekilliği görevinde bulunan Öztaylan her seçim sonrası geçtiği Dondurma tezgâhı ardından yakın dostlarına Dursun Mirza'nın projeyi kendisine danışarak uygulamaya koyduğunu, özellikle "Beter" in heykelinin sütevi kapısından alınarak başka yere konmasını istediği kaydediliyor.



Anahtar Kelimeler: Adrese teslim sevgi projesi
  • Cuma 19.6 ° / 6.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.8 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Pazar 20.1 ° / 8.2 ° Güneşli