AK Parti Marmara İlçe Başkanı Öztürk’e büyük ilgi.

AK Parti Marmara İlçe Başkanı Öztürk’e büyük ilgi.

Ankara'dan dönen AK Parti ilçe Başkanı Ediz Öztürk, partililerince hazırlanan program da Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç’ta hazır bulundu.

Ankara’da AK Parti Genel merkezinde hazırlanan Mazbata programı ardından devir aldığı Başkanlık görevi ile Marmara’ya dönen Ediz Öztürk, partililerince hazırlanan açıklama programında Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç’ta hazır bulundu.

Başkan Ediz Öztürk’ün Ankara temasları

AK Parti Marmara Adalar ilçe Başkanlığına getirilen iş insanı Ediz Öztürk görev mazbatasını almak üzere ailesi ile gittiği Ankara’da, AK Parti Genel merkezinde parti kurmaylarının büyük ilgisini gördü.

AK Parti Genel Merkezinde 22-23-24-26 dönem İstanbul Milletvekili 27. Dönem Rize Milletvekili ve eski Devlet ve Ticaret Başkanı GİK üyesi Av. Hayati Yazıcıoğlu, İç işleri Bakanı Ali Yerlikaya genel merkeze kadar icabet eden yeni Başkan Ediz Öztürk ve ailesi ile yakından ilgilenirken özellikle Öztürk’lerin en küçük veliaht-ı torunlarını dakikalarca severek sağlıklı uzun ömür dileğinde bulundular. 

Ankara dönüşünde, Ada’da büyük karşılama

Ankara’da AK Parti genel merkezinde aldığı görevlendirme mazbatası ile Marmara Adalar ilçe başkanı olarak Ada’ya dönen Ediz Öztürk bu kez büyük bir ilgiyi kendi hemşerileri ada halkı yaşattı.

AK Parti Marmara İlçe Başkanlığı önünde toplanan Adalılar yeni Başkan’ın Ankara dönüşü kendilerine yapacağı balkon konuşması için büyük bir kalabalık oluşturdu.

Ada için takvim yapraklarına düşen böylesine önemli bir görevlendirme nedeni ile Marmara’ya gönderilen AK Parti Bursa Milletvekili ve AK PARTİ Genel Sekreter Yardımcısı ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ahmet Kılıç Marmaralılara hitaben yaptığı konuşmasında; 

“İlçe Başkanlığımız tarafından düzenlenen programda Marmara Adası’ndaki kıymetli vatandaşlarımızla bir araya geldik. Yüzlerindeki tebessüm gözlerindeki sıcak sevgiyle bizleri misafir eden Adalı hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. 

AK Parti Cumhur ittifakı eşittir hizmet, Vatandaşın derdi ile dertlenmek,  eksen siyaseti, bir gün dahi Vatandaşımıza nasıl faydalı oluruz sorusunu kafamızdan çıkaramama AK Partili olmaktır Cumhur ittifakı, işte biz bununla dertlenip, bununla yaşıyoruz.” Dedi.

Parti önünde toplanan kalabalık Ada halkına hitap eden ilçe Başkanı Ediz Öztürk; “Çok değerli vekilimin bizim ile birlikte olması ayrıca bize güven veriyor. Bu arada Mehmet Kardeşime teşekkür ediyorum 10 Meclis üyeliğim oldu burada bu vesile ile hepimiz bir birimizi çok iyi tanıyoruz. 

Burada bulunan herkesi devletin kapısı arkamızda, burası yaklaşık 5-6 aydır kapalı biz burayı açarken A partisi B partisi diye değil, devletimizin hizmetini tüm vatandaşlarımıza eşit sunmak için burada bulunuyoruz.

Bu arada Ankara’ya gittim, Ankara’da Cumhurbaşkanımızın ataması ve Milletvekillerimiz selamları ile geldim buraya, hepsinin sözlere ayrı ayrı selamları var. Bu vesile ile şahsıma devdi edilen bu görevi en iyi şekilde layığı ile yapmaya çalışacağım. Hepinizin ilçe başkanlığı burası, Hepinizin ilçe başkanı olmaya çalışacağız, Bugüne kadar yaptıklarımın devamının tekrarını yapmaya devam edeceğiz.

Birlikte güç olduğumuzu hissederek yürümemiz lazım. Ben sizlerin hepinizi seviyorum. Bu memlekette doğup büyüdüm. Burada da rahmetli olmayı düşünüyorum. Başka yerde yaşamak istemiyorum. Çok konuşmak değil asıl görevimiz, çok çalışmak olacak, bu çalışmalarında da telefonum 7/24 bu telefon devlet telefonu saat 5 te mesai bitti diye kapatamayız, bizim telefonumuz 7/24 açık olacak, dolayısı ile katılımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

İç işleri Bakanı Ali Yerlikaya Partisinin  Marmara Adalar ilçe başkanlığına getirilen Ediz Öztürk'ü kutlayarak başarılar diledi.

AK Parti GİK üyesi ve parti eski Bakanlarından Av. Hayati Yazıcıoğlu'da Başkan Ediz Öztürk ve beraberdeki kabul etti. başarı dileklerinde bulundu.



  • Cuma 31.5 ° / 15.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 33.4 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 32.5 ° / 16.3 ° Güneşli