AK Parti’den Marmara’da gövde gösterisi

AK Parti’den Marmara’da gövde gösterisi

AK Parti Marmara Adalar 8. Olağan ilçe kongresi partinin gövde gösterisine dönüştü.

AK Parti Marmara Adalar 8. Olağan ilçe kongresi partinin gövde gösterisine dönüştü.

AK Parti ilçe kongreleri serisi Manyas’tan sonra Marmara Adalar’da devam etti.

Yoğun ilgi ve kalabalığın katılım sağladığı AK Parti Marmara Adalar ilçe başkanlığı kongresi öncesinde 150 üye katılımı sağlandı.

AK Partinin 31Mart Mahalli seçimlerinde Başkanlık seçimini kaybettiği Marmara Adalar’da 6 ay sonra aranılan siyasi örgüt olması dikkatlerden kaçmadı.

Başta AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir olmak üzere Milletvekilleri İsmail Ok, Ali Taylan Öztaylan, Bandırma ilçe Başkanı Göksel Karlahan, Erdek ilçe Başkanı Musa Alioğlu, Manyas ilçe Başkanı Yücel Günay’ın beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile katıldıkları Marmara Adalar 8. ilçe kongresi yeterli salon olmadığı için caddede gerçekleşti.

Marmara Muhtarları, STK temsilcileri ve AK Partiye gönül vermiş seçmenlerin yoğun ilgi gösterdiği kongrede seçime tek liste ile gidildi.

Marmara’da zeytin hasadı dolayısı ile vatandaşların bahçelerinde hasat yaptığı bir döneme rastlamasına rağmen AK Parti’nin Marmara Adalar 8. İlçe Kongresine olan ilgi Erdek üzerinden Adaya gelen İl Başkanlığı ve Milletvekillerinin moralini yükseltti.

Marmara Adalar 8. İlçe Kongresi için Ada’ya ayak basan İl Başkanı Mehmet Aydemir, Milletvekilleri İsmail Ok, Ali Taylan Öztaylan ve bölge ilçe başkanları çiçeklerle karşılandı.

AK Partililerin Marmara’daki ilk durağı İlçe Başkanlığı oldu. Parti heyetini limanda karşılayıp, ilçe başkanlığında ağırlayan Başkan Ediz Öztürk, görevi devir aldığı gönden bu güne gelinen noktada 150 dolayındaki ada sakinlerinin kendi istek ve arzuları ile partilerine gelerek AK Parti saflarındaki yerlerini aldıklarını açıkladı.

Daha sonra geçilen kongre için hazırlanmış olan alanda adeta bir bayram havası vardı. Alkışlar eşliğinde alana gelen parti heyeti konfeti ve alkışlarla karşılandı.

İl Başkanı Mehmet Aydemir, Milletvekilleri İsmail Ok ve Ali Taylan Öztaylan yaptıkları konuşmalarda 2002 den günümüze Vatandaşların tercihi ile ülkenin başında olan AK Parti’nin hizmet vizyonu, ulaşılamayan en ücra köşelere dek hizmet anlayışı ile ulaştığı, bunun sonucunda ise Türkiye’nin bugün Dünya devletleri arasında sayılan ve saygın bir ismi olduğu açıklandı. 

AK Parti Marmara Adalar ile kongresi daha sonra ilçe başkanı Ediz Öztürk’ün konuklara hitaben “Hoşgeldiniz” konuşması ve kısa bir süre önce geldikleri görevlerinde vatandaşların kendilerine gösterdikleri teveccühe layık layık olabilmek adına ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini açıkladı.

Daha sonra geçilen oylamada ise Ediz Öztürk’ün Başkanlığı altında Rıdvan Özdemir, Mehmet Kuz, Caner Aydoğan, Güray Dağ, Kayhan Yalçın, Erhan Uzuner, Kadir Kavran, Mustafa Temel, Sezin Ak, Köksal Muhammed Öztürk, Hüseyin Erdoğan, Gülşah Morbulut Targın ve Nedime Ayşegül Karakaş yönetim kurulu asıl üyeliklerine,

Osman Can, Cesur Örnek, Engin Yıldırım, Ekrem Uygun, Bahattin Say, Hüseyin Geçkin, Yücel Karamanoğlu, Serdinç Öztürk, İsmail Orçun Alioğlu, Fikri Ayvaz, Ekrem Ceyhun Zeren, Furkan Uygun, Yasin Arslan, Fehmi Akçay, Ahmet Kemal Karakaş yönetim kurulu yedek üyeliklerine, 

Ediz Öztürk, Süleyman Aksoy, Sedat Uz, Rahmi Bozkurt, Osman Yavuz, Şükrü Öztürk, Dursun Muşdal, Ömer Çolak ve Efgan Karabatak, İl Kongresi asil üyeliklerine,

Osman Can, Engin Yıldırım,  Cesur Örnek, Ekrem Uygun ve Ahmet Kemal Karakaş ise il kongresi yedek üyeliklerine seçildiler.



demokrat
21.10.2024 17:55:04
Gövde gösterisi...Mesela MV.İsmail bey...Herhalde o da gövde gösterisinde bulunmuştur.Ancak ne hikmetse geçen mahalli seçimlerde,canlı yayında "Oylarımı çaldılar,hırsız bunlar" diye bağırdığı parti hangisiydi acaba?!Asrın liderinin dediği gibi"kimler kimlerle beraber."Siyasette Fırıldak kubi vardı,şimdi nerelerdedir bilmem de;acaba suç zübüklerde mi,bu zübüklere oy veren bizler de mi?Ah güzel ah...Küçücük bir koltuk menfaati için ne kutsallar çiğneniyor...

Anahtar Kelimeler: Parti’ Marmara’ gövde gösterisi
  • Salı 19.7 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 20.5 ° / 8.5 ° Güneşli
  • Perşembe 19.9 ° / 9.5 ° Güneşli