ALKIŞLAR, "DAYANIŞMA YAŞATIR!.."a

ALKIŞLAR,

Gelinen noktada bugüne kadar hiçbir Kent Konseyinin gösteremediği çabayı sarf ederek, komiteler ve toplum nezdinde büyük beğeni ve takdir toplayan Bandırma Kent Konseyi, çalışma takvimini sonuna yaklaşırken "Dayanışma Yaşatır!.."

Gelinen noktada bugüne kadar hiçbir Kent Konseyinin gösteremediği çabayı sarf ederek, komiteler ve toplum nezdinde büyük beğeni ve takdir toplayan Bandırma Kent Konseyi, çalışma takvimini sonuna yaklaşırken Gönen'de sahnelediği "Dayanışma Yaşatır!.." ile ayakta alkışlandı…

Gönen ve Bandırma Kent Konseyleri İşbirliği içinde anlamlı bir etkinlik daha gerçekleştirdi.

Bandırmalı SMA hastası bebek Kıvanç Karan Sönmez'e destek amaçlı Gönen Kent Konseyi tarafından düzenlenen Bandırma Kent Konseyi Kadın Meclisimizin Tiyatro Atölyesi'nin sahnelediği "Düdüklüde Kıymalı Bamya" adlı oyun Ömer Seyfettin Kültür Merkezi'nde yoğun katılım ve beğeni ile izlendi.

Dolu salonda gerçekleşen bu etkinlikten elde edilen yaklaşık 40.000 TL'lik gelirin tamamı SMA hastası Kıvanç Karan Sönmez'in valilik onaylı bağış kampanyası hesabına bağışlandı. Kent Konseyi Başkanı Av. Serdar Polat, "Bu anlamlı etkinliğin bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Kent Konseyleri yapısının en somut örneği olan bu güzel dayanışma etkinliği ile atölyemiz ilk turnesini yapmış oldu. Kadın Meclisi başkanımız Dilek Karaarslan, oyun yönetmenimiz Aliye Karahan ve harika performansları ile tüm oyuncularımızı kutluyoruz. Harika bir ekip ve harika bir oyun Bandırmamız kazanmış oldu.

Kıvanç Karan'ımıza da bir an önce şifa diliyoruz. Ayrıca harika misafirperverlikleri içinde Gönen Kent Konseyi başkanımız Samet Arıker'e teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz." dedi.