Alkışlar Erdek'li Halil Güneş'e

Alkışlar Erdek

Moğolların ünlü bestesi "Bişey yapmalı" parçasını dinleyip bişey yapmayanlara inat Erdek'li Cafe sahibi Halil Güneş gerçekleştirdiği İçecek festivali ile çarşıyı karnaval atmosferine soktu.

Erdekli girişimci genç Halil Günel Yalı Mahallesi Egemenlik caddesinde küçük bir Cafe işletiyordu.  Erdek'te sezon bitmiş eli iş tutan insanlar bağ-bahçe işleri ile çarşı performansını olumsuz yönde etkilemişti.

İşte bu hareketsizliği küçük bir aktivite ile hareketlendirmenin olumlu sonuçları olacağı düşüncesinden hareket ile kendi yaptığı içecekleri, yine kendi yaptığı pastalar ve yüksek desibelde müzik katılımını çocukların beğendiği çizgi film kahramanlarının maskotlarıyla  dizayn eden girişimci genç Halil Güneş amacına ulaştı.

Erdek, Egemenlik caddesi bugün öylesine hareketlendi ki, caddedeki karnaval atmosferinden yürümeye alan kalmadı.




Anahtar Kelimeler: Alkışlar Erdek' Halil Güneş'
  • Cumartesi 13.6 ° / 10 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 18.1 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli