Alkışlar Genç Banvitliler`e!

Alkışlar Genç Banvitliler`e!

Haber/ÖNDER BALIKÇI         Alkışlar Genç Banvitliler`e!

Genç Banvitliler`in, Türkiye 2. Basketbol Ligi`nde, play-off mücadelesinin ardındanBEKO 1. Basketbol Ligi`ne yükselmesi, Banvit A.Ş. camiası ve Bandırma`da sevinçlekarşılandı.

Banvit A.Ş. eski yönetim kurulu başkanı Vural Görener, şu andaki yönetim kurulubaşkanı Ömer Görener ve Genel Müdür Turgut Görener, Genç Banvitliler`in basketbolcuları,teknik kadrosu ve yöneticilerini kutladılar.

Banvit A.Ş.`nin kurucusu ve seki yönetim kurulu başkanı Vural Görener, yıllardırBeko 1. Basketbol Ligi`nde mücadele veren Banvitspor`un ardından, alt yapı oyuncularınınyer aldığı Genç Banvitliler`in de aynı lige yükselerek, "tarih yazdığını" vurgularken, "Bubaşarı kesinlikle rastlantı değil, çok çalışmanın ve emeğin karşılığıdır" dedi.

Ülkemizdeki medyanın spor sayfalarının tamamen futbola ayrılmasını eleştirenGörener, "Artık gazete sayfalarında futbol görmekten bıktım. Spor sayfalarındabasketbolun `B`si bile yok. Oysa futbolda da parlak bir başarı yok. Başta medyamız olmaküzere artık ulusça basketbola da yatırım yapmak zorundayız" diye konuştu.

Banvit A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener de konuşmasında, Bandırma`nın,İstanbul, İzmir gibi büyük kentlere yakınlığının, basketbol açısından avantaj oluşturduğunuvurgularken, ülkemizde basketbol sporunun gelişmesi için küçük kentlerde de bu spora sahipçıkan kişi ve kuruluşların artması gerektiğine dikkati çekti. 2. Türkiye Ligi`nde şampiyonolarak Beko 1. Basketbol Ligi`ne yükselen Genç Banvitliler takımı oyuncularına da seslenenGörener, "Şimdi sizlerin aklını çok kişi çelmeye çalışacaktır. Daha sonra pişman olmakistemiyorsanız, acele karar vermeyin. Güvenilir kişilere danışın. Hepiniz, hobinizi yaparakpara kazanıyorsunuz. Paranızı bilinçsizce harcamayarak, çok iyi kullanın. Boş zamanlarınızı,yine spor salonunda, çok çalışarak geçirin. Tabii, bu arada mutlaka bir üniversiteyi bitirin. Buarada, size, sosyal yaşamınızda da çok şey kazandıracak olan basketboldan çok iyi yararlanın.

"Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç ise Banvit Basketbol Takımı`nın 2003-2004 sezonunda şampiyon olduğu yıl oluşturdukları alt yapıdan yetişen gençlerin ağırlığınıoluşturduğu Genç Banvitliler`in, altı yıllık bir emeğin karşılığı sonucunda Beko 1. BasketbolLigi`ne yükseldiğine dikkati çekti.

Genç Banvitliler Takımı kaptanı Ufuk Gürgen`in, "Herkes hayâl eder, bizgerçekleştiririz" yazılı formayı Vural Görener, Ömer Görener ve Turgut Görener`egiydirmesinin ardından şampiyonluk kupasıyla birlikte başarı fotoğrafı çekildi.

[caption id="attachment_895" align="aligncenter" width="300" caption="GENÇBANVİTLİLER ŞAMPİYON-3"][/caption]



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Cuma 32.5 ° / 12.4 ° Güneşli