Allah korudu

Allah korudu

Akşam meydana gelen kazada tesadüfün "iğne deliği" can kaybı olmadı.

Dün tüm kanalların gündemine taşıdığı İstanbul Sefaköy'de meydana gelen korkunç Metrobüs kazası izleyenlerin yüreklerini ağza getirmişti.

Akşam saat 20.00 sularında Bandırma'da meydana gelen kazada, Sefaköy Metrobüs kazasını aratmayacak ayrıntıda idi, bir tek farkı kelimenin tanımı ile “tesadüfün iğne deliği”  hiç kimsenin burnunun kanamamış olması idi.

Kaza nasıl meydana geldi; 

10AFL 320 Kafa, 10 AID 317 dorse plaka sayılı Hicri Ercili firmasına ait asit tankeri saat 20.oo sularından Bandırma'dan Balıkesir istikametine seyrederken bir anda yolun karşı yönüne geçti.

Trafik'in en yoğun olduğu anda karşı yönden gelen trafiğin içine dalan Asit tankeri, bununla da yetinmedi, bir engel daha geçerek mezarlık önünden geçen servis yoluna atladı.

Bandırma belediyesi tarafından yolun yoğunluğunu gidermek amacı ile yapılan ve aynı şekilde Bandırma yönüne doğru trafik akışını sağlayan servis yolunda da etkin bir trafik akışına rağmen hiçbir araca değmeden bu kez yol ile mezarlık arasındaki boş alana atlayan dev asit tankerini görenler patlama tehlikesine karşı durumu itfaiyeye bildirdiler.

112 ekipleri, İtfaiye ve trafik ekiplerimi teyakkuz 'a geçiren kaza sonrası tanker sürücüsü 112 ekipleri tarafından müşahede altına alındı.

112 ambulansa alınan sürücü tankerin boş olduğunu açıklaması üzerine derin bir nefes alan görevliler, özellikle 2 ayrı karşı şeritte hiçbir araca çarpmadan geldiği mezarlık duvarında kalmasını büyük bir tesadüf, facianın eşiği olarak nitelendirildi.



Anahtar Kelimeler: Allah korudu
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26 ° / 12.4 ° Güneşli