Tarih: 12.08.2024 21:35

Aydın aday listesini tanıttı

Facebook Twitter Linked-in

Bandırma Kent Konseyi’nin olağan genel kurulu 19 Ağustos 2024 Pazartesi günü yapılacak.

Başkan adaylarından Özel Aydın, düzenlediği basın toplantısında yürütme kurulu üyelerini tanıttı. Toplantıya Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi Yeloğlu, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Bandırma muhtarlar Derneği Başkanı ve Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı Nur Hancıoğlu, bazı muhtarlar ve kalabalık bir topluluk katıldı.

ÖZEL AYDIN KİMDİR?

15 Ağustos 1969 tarihinde doğdu. İlkokulu Giresun’da, ortaokulu ve liseyi Amasya’da okuduktan sonra Ankara Üniversitesi matematik bölümünü kazandı. Ankara Üniversitesi’nde öğrenimini sürdürürken Ankaragücü’nde futbol oynadı. Öğretmenlik yaşamına da Ankara’da başladı. Belli bir süre Ankara’da öğretmenlik yaptıktan sonra 1998 yılında Bandırma’ya geldi. Bandırma’nın ilk yerel dershanesi olan Özgür Dershanesi’nde 6 yıl çalıştıktan sonra 2005 yılında Bandırma Fen Bilimleri Eğitim Kurumlarını faaliyete soktu. Halen Fen Bilimleri Anadolu Lisesi, Bandırma Fen Bilimleri Paşakonak Kurs, Bandırma Fen Bilimleri Çarşı Kurs olmak üzere üç adet şubenin kurucusudur. Matematik ve geometri üzerine yazdığı üç kitabı bulunuyor. Ayrıca Özel Eğitim-Öğretim Derneği(ÖZDEBİR) Balıkesir il temsilciliğini sürdürüyor. Yine Bandırmaspor Kulübü’nde 2019/2020, 2020/2021, 2022/2023 sezonlarında basın sözcülüğü görevlerinde bulundu. Şu anda da Teksüt Bandırmaspor Kulübü As Başkanı ve  basın sözcüsü olarak görev yapıyor.

2020-2022 yıllarında da Bandırma Ticaret Odası yönetim kurulunda görev yürüten Özel Aydın, evli ve iki çocuk babasıdır.

YÜRÜTME KURULU ADAYLARI

Özel Aydın’ın Kent Konseyi Yürütme Kurulu adayları ise İpek Çetinkuş, Bilgen Süngü, Bahar Kızılkor, Levent Balkış, Aynur Ergen ve Bünyamin Kertik’ten oluşuyor.

AYDIN NE DEDİ?

Basın toplantısında konuşan Özel Aydın, yola “Bandırma’nın sakini değil, sahibi olalım!” sloganıyla yola çıktıklarını belirten Özel Aydın, şunları söyledi:

“Göreve seçilirsek herkesi kucaklayacağız. Başta belediye olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşları ile iş birliği yaparken, kurumsal kimliğimizi koruyacağız. Kent kültürünü korumaya ve geliştirmeye çalışacağız. Kadın haklarını savunacağız. Çocuk haklarına sahip çıkacağız. Sokak hayvanlarının yaşam hakları için mücadele vereceğiz. Afetlere karşı alınması gereken önlemler konusunda çalışma yapacağız. Atatürk ve cumhuriyet değerlerine bilinçle sahip çıkacağız.”

Kent Konseyi’nin 19 Ağustos’ta yapacağı genel kurulunda 231 kuruluşun oy kullanma hakkı bulunuyor. ÖNDER BALIKÇI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —