Aysan`ın her köye trilyonluk projesi var!...

Aysan`ın her köye trilyonluk projesi var!...

Erdek AKP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aysan her köye trilyonluk proje vaat ediyor...

Erdek`te rakiplerine oranla seçim start`ını geç veren AKP li Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, tur bindiren rakiplerine yetişme noktasında büyük çaba sarf ediyor.

Erdek`in kent merkezi yanı sıra geceleri köy ziyaretlerini aralıksız sürdüren Aysan, Akşam Kapıdağ`ın öbür yüzünde bulunan 400 seçmenli Ballıpınar köyünde açık hava toplantısı yaptı.

Aysan vizyon gösteri ile 30 Mart`tan sonra Ballıpınar`a uygulayacakları projeyi anlatırken hem kendi heyecanlandı, hemde katılımcı Ballıpınar köylüleri heyecanlandı.

Aysan, 400 seçmeni bulunan Ballıpınar için hazırladığı trilyonluk sahilde meydan projesinin içinde partlar, oyun alanları, yürüyüş parkurları ve fitnes altlerinden bahsederken ``Sizin spor aletine ihtiyacınız yok ama!... görüntü olsun`` dedi.

Aysan, kırmızı soğan üretimi ile bilinen Ballıpınar`da Soğan işleme çardakları içinde tam teşekküllü çardakların 30 marttan sonra köye kurulacağı sözünü verdi.

AKP Erdek Belediye Başkan adayı Hüseyin Aysan, Ballıpınardaki seçim konuşması ve proje açıklamasından sonra toplantı alanından ayrılan köylü kadınlarla ayrıca tekrar özel bir görüşme yaptı.

Aysan sokak arasındaki özel görüşmenin medyaya aksetmemesi noktasında uyarıda bulunarak görüntü ve kayıt alınmamasını istedi.

Kameraların kapatılıp basın mensuplarının uzaklaşması ardından Aysan Ballıpınar`lı hanımlarla bir süre özel görüştü.

Aysan ev AKP grubu daha sonra görsel vizyon Şhoow aparatı ile birlikte Dalyan`a geçerek Kapıdağ`ın doğu yakasındaki sayfiye merkezi dalyan sakinlerine, Dalyan`ı denizle buluşturan projesini anlattı.





  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı