Bal`da, Balıkesir Tire`ye boyun eğdi 1-2

Bal`da, Balıkesir Tire`ye boyun eğdi 1-2

Bal`da,Tire 1922 Balıkesir Belediyespor`u evinde 2-1 yendi

BELEDİYE EVİNDE KAYIP 1-2

Bölgesel Amatör Lig 8.grupta mücadele eden Balıkesir Belediyespor 6.hafta maçında İzmir ekibi Tire 1922’yi AHP Belediyespor tesislerinde konuk etti. Zorlu geçen maçta konuk ekip Tire 1922 maçı 2-1 kazanarak 14 puanla iddiasını sürdürürken Balıkesir Belediyespor ise galibiyet özlemini sürdürdü.

Belediyespor’un golünü Feyyaz atarken konuk ekibin gollerini Aymar Kevin Yatroh ve Ender kaydetti. İç sahada oynadığı 3 maçta da galibiyet yüzü göremeyen Belediyespor bu maçlarda 2 puan topladı. Balıkesir Belediyespor bu sonuçla haftayı 4 puanda tamamladı.

Mücadeleye konuk ekip Tire 1922 etkili başlarken 18.dakikada golü buldu. Sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Aymar Kevin Yatroh düzgün bir vuruşla topu Belediyespor ağlarına bıraktı 0-1 .

Golden sonra toparlanan Belediyespor 26.dakikada eşitliği yakaladı. 18 üzerinde topla buluşan Feyyaz enfes bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve eşitliği getiren gol kaydetti. Golden sonra ataklarını sürdüren Balıkesir Belediyespor 32.dakikada 2.gole çok yaklaştı.

Kazanılan serbest vuruşta atışı kullanan Yusuf topu direğe nişanladı ve Belediyespor mutlak bir golden oldu. 42.dakikada Belediyespor bir kez daha gole yaklaştı. Arka direkte topla buluşan kaptan Semih yakın mesafeden topu auta yolladı.

İlk yarı bu skorla tamamlanırken ikinci yarıda Tire 1922 etkili ataklarla Belediyespor kalesinde etkili oldu. Maçın 66.dakikasında Tire 1922 üstünlük golünü elde etti . Gelişen atakta kaleci Aydın topu sektirdi. Hatayı affetmeyen Ender konuk ekibi öne geçirdi.

Mücadelenin son bölümlerinde Belediyespor tüm hatlarıyla yüklensede istediği gol bulamadı. Maçın son dakikalarında yaşanılan gerginliğin ardından hakem Metin Oğuz Balıkesir Belediyespor antrenörü İsmail Aşkan’ı oyun alanı dışına gönderirken yedek kulübesinde ki Yasin’i de kırmızı kartla ihraç etti.

STAD: AHP BELEDİYE

HAKEMLER: Metin Oğuz,  Erhan Güneş, Ahmet Çıtak, Halit Karacabey

BALIKESİR BELEDİYESPOR : Aydın, Görkem, Salih, Deniz, İsmail, Salih Günay, Feyyaz, Semih, Alaattin (Ayberk), Yusuf (Hasan), Doğukan

TİRE 1922: Serdar, Aykut, Tolga, Samuel Pedahel Opeli, Mahmut, Yasin, Aymar Kevin Yatroh (Uğur), Burak, Emrah (Çağhan), Ender, Yüksel

GOLLER: Dk 26 Feyyaz (Balıkesir Belediyespor), Dk 18 Aymar Kevin Yatroh, Dk 66 Ender (Tire 1922)

KIRMIZI KART: Yasin Gür (Balıkesir Belediye) (yedek kulübesinde kırmızı kart gördü.)

 



  • Pazar 30.9 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 33.2 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli