Ban ban KOLAY restorant`ta kahvaltı yaptı

Ban ban KOLAY restorant`ta kahvaltı yaptı

Teknik Direktör Oktay Çevik bu maçı kazanarak seriyi sürdüreceğiz





2-2 lik Sakarya karşılaşmasının rövanşı için Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde üç puan arayacak olan Bandırmaspor bu sabah 600 Evler`de faaliyet gösteren Kolay restorant`ta kahvaltı etti.


Son haftalarda kaybedilen puanların play off hedefinde önemli sapmalara neden olduğu için
tenkit ve eleştirilerin hedefi olan Bandırmaspor Sakarya maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

Teknik direktör Oktay Çevik Cumartesi günü oynanacak karşılaşmanın Bandırmaspor`u olumsuz etkilemiyeceğini, aksine Bandırmaspor çıkışa geçeceğini söyledi.

Teknik patron Oktay Çevik Bandırma Manşet`e yaptığı açıklamada`` Pendikle ile Maraş arasındaki maç bizi umutlandırıyor, şu anda ihtiyacımız olan üç puanı alıp, ondan sonra bir seri yakalayacağımıza inanıyorum. Kazanıp yolumuza devam edeceğiz.`` dedi.

Öteyandan takımla birlikte Kolay Restorant kahvaltısında hazır bulunan Genel Kaptan Alper Sargın yaptığı açıklamada Kolay restorant`ın yaptığı kahvaltı jestine teşekkür ederek butür yaklaşımların takım motivasyon açısından önem arzettiğini söyledi.

Sargın taraftar kitlesini önemsediklerini, herşeye rağmen Cumartesi günü tüm taraftarları maça beklediklerini vurgulayarak bu anlamda bu akşam bir grup taraftarın Kulübe gelerek futbolculara baklava ikramında bulunacağını öğrendiklerini söyledi.





beray özer
24.03.2013 01:08:21
Bandırma spora başarılar dilerim.. Kolay restorantın göstermiş olduğu hizmetlerden dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim...Sayın şefimiz bülent beyin yeni işindeki performansını kutluyorum...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı