“Bandırma Basketbol” atakta

“Bandırma Basketbol” atakta

Onur Göçmez’in başkanlığındaki “Bandırma Basketbol Kulübü” sezona güçlü bir kadroyla girmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

Onur Göçmez’in başkanlığındaki “Bandırma Basketbol Kulübü” sezona güçlü bir kadroyla girmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulübün ikinci başkanı Bora Öziş, çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

EDGE VE ÇİNKO İLE DEVAM

Geçen yıl da kadrolarında bulunan oyunculardan Şafak Edge ve Erol Can Çinko ile bu yıl da birlikte olacaklarını belirten Öziş, “Bu iki oyuncumuzla zaten geçen yıldan 1+1’lik anlaşmamız vardı” dedi.

YENİ TRANSFERLER

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerine işaret eden Öziş, son olarak Ankaragücü’nden İsmet Baran Avşar ve İstanbul Harem Kulübü’nden Bertan Baran ile sözleşme imzaladıklarını, bu iki oyuncunun da 3x3 Sokak Basketbolu Milli Takımı’nda da yer aldığını açıkladı.

BAŞ ANTRENÖR VOLKAN BAŞARAN

Takımın baş antrenörlüğüne Volkan Başaran getirildi. Başaran, daha önceki yıllarda TED Koleji ve OGM Ormanspor’da da baş antrenörlük yaptı.

Başaran’ın yardımcı antrenörlüğünü ise Eren Oktay yapacak.

“Bandırma Basketbol”da genel menajerliğe İlker Kırbaş getirildi. Kırbaş, daha önce Türkiye Basketbol Federasyonu Kadın Ligleri Direktörlüğünü yürüttü.

IĞDIRSPOR İLE GÖRÜŞMELER

Önümüzdeki sezon 2.Lig’de güçlü bir kadro ile şampiyonluğu hedeflediklerini vurgulayan “Bandırma Basketbol Kulübü” Başkan Yardımcısı Bora Öziş, “Bu arada Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde(TBL) oynama şansımız da olabilir. Bu ligde yer alan ‘Iğdır Basketbol’u almak için girişimlerimiz de sürüyor. Bu gerçekleşirse TBL’de de yer alabiliriz” dedi.

Öziş, takımın ağustos ayının ilk haftasında “topbaşı” yapacağını sözlerine ekledi.

                                               ÖNDER BALIKÇI 



Anahtar Kelimeler: “Bandırma Basketbol” atakta
  • Cuma 17.7 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 18.2 ° / 6.6 ° Güneşli
  • Pazar 17.7 ° / 6.4 ° false