Bandırma Çizgi Sanat’tan sergi

Bandırma Çizgi Sanat’tan sergi

Bandırma Çizgi Sanat Atölyesi’nin 2024 yılı dönem sonu çocuk ve genç sergisi açıldı.

Bandırma Çizgi Sanat Atölyesi’nin 2024 yılı dönem sonu çocuk ve genç sergisi açıldı.

Tunç Başaran Kültür Merkezi sergi salonunda, “Sanıldığı gibi değil” ismiyle açılan sergiye kalabalık bir topluluk katıldı.

12 yıl önce kurulan Çizgi Sanat Atölyesi sergisinin açılışında ilk konuşmayı atölyenin sahiplerinden ve eğiticilerinden Aynur Ergen yaptı.

MİRZA KONUŞUYOR

Ardından Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya söz verildi. Bandırma’nın barış, özgürlük, kültür ve sanatın kenti olduğunu vurgulayarak konuşmasına başlayan Mirza, şunları söyledi:

“Bandırma’da kültür ve sanat adına güzel işler oluyor. Ergen ailesi de bu güzelliklere önemli katkı sağlıyor. Bandırma’da sanatsever vatandaşlar ve sanatsever bir belediye var. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi sanatçı olmak kolay değil.  Bandırma Çizgi Sanat Atölyesi, Bandırma’da yüksek bir çizgiyi yakaladı. Bandırma, kültür ve sanatın kenti olmaya üst düzeyde devam edecek.”

Ardından Emrah-Aynur Ergen çiftinin sahipliğini ve öğreticiliğini yaptığı Bandırma Çizgi Sanat Atölyesi’ndeki 130 öğrencinin akrilik boya, tuval, kara kalem desen ve seramikten oluşan karma sergisinde yapıtları bulunan öğrencilere sertifikalarının verilmesinin ardından serginin açılış kurdelesi kesildi.

Açılış törenine Belediye Başkanı Dursun Mirza, Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi Yeloğlu, Belediye Meclis üyeleri Elif Didem Çidem ve Bilgen Süngü, veliler ve öğrenciler katıldı.   ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Bandırma Çizgi Sanat’ sergi
  • Pazar 32.5 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 16.3 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 20.2 ° / 12.6 ° false