Bandırma Gurme dünyası ile tanıştı

Bandırma Gurme dünyası ile tanıştı

Varnalı Gurme, Doğal lezzetler dükkanı görkemli törenle hizmete açıldı.


Varnalı Gurme paylaşan: f100002322995885

Hacı Aydın Varnalı tarafından 1961 yılında Belediye kasaplar halinde açılan peynir ve gıda şarküterisi işletmesi, ailenin 2. Kuşağından Ahmet Varnalı, 3 kuşaktan ise oğulları yakın doğu Üniversitesi mezunu Volkan Varnalı ile kardeşi Serkan Varnalı bugün gerçekleştirilen muhteşem açılış töreni ile Bandırma’ya sektörel anlamda sıra dışı bir mekan kazandırdılar.

53 yıllık dede mesleğini gelecek kuşaklara aktarma noktasında Bandırma’da ilk kez böylesine kapsamlı bir Doğal lezzetler dükkanı Gurme işyeri açılışı için sevgi yolu neredeyse yaya trafiğine kapandı.

Ünlü Mankenlerden Ece Gürsel’in de konuk olduğu açılışı Belediye Başkanı Dursun Mirza, Eski Başkan Sedat Pekel ile Müazzin Mehmet Ali Avcı kurban keserek gerçekleştirdi.

Belediye eski Başkanı Sedat Pekel, Varnalı Gurme için geç kalınmış bir düşünce olarak yaklaşırken, Belediye Başkanı Dursun Mirza kendisinin de mesleği olmasına karşın böylesine zengin çeşidin bulunduğu Varnalı Gurme için Bandırma farklı bir yaklaşım getirdiğine işaret etti.

Dualar edildi, Kurban kesildi ve uzun bir aradan sonra Varnalı ismini yeniden sektöre kazandıran Doğal lezzetler dükkanının kurdelesi katılımcılar tarafından kesildi.

Kurdelenin kesilmesi ardından işyerinin önüne gelen ünlü Manken Ece Gürsel’de böylesine önemli bir açılış törenine şahit olmaktan kendisini şanslı hissettiğini söyledi.

 

 



  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.3 ° / 16 ° Güneşli
  • Perşembe 34.6 ° / 15.1 ° Güneşli