Bandırma Ticaret Borsası Okulu’nda yenilikler

Bandırma Ticaret Borsası Okulu’nda yenilikler

Bandırma Ticaret Borsası İlkokulu ve Ortaokulu’nda,  “Akıl ve Zekâ Oyunları Salonu”, fen laboratuvarı ve 92 kişilik konferans salonunun açılışı yapıldı.

Bandırma Ticaret Borsası İlkokulu ve Ortaokulu’nda,  “Akıl ve Zekâ Oyunları Salonu”, fen laboratuvarı ve 92 kişilik konferans salonunun açılışı yapıldı.

Okul müdürlüğünü Gökhan Çelik’in yaptığı okuldaki açılışlara Bandırma İlçe Millî Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çömez ve Genel Sekreter Ertunç İşbay ile Levent Mahallesi Muhtarı Netice Yalın da katıldı.

Açılışta konuşan Okul Müdürü Gökhan Çelik, okullarındaki yeni ünitelerin açılışlarına katkıları için Bandırma Ticaret Borsası yöneticilerine, İlçe Millî Eğitim Müdürü Mutlu Aslan’a ve hayırsever iş insanlarına teşekkür etti.

Bandırma Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ertunç İşbay da yaptığı konuşmada, “Bu okulun temelini 1997 yılında attık, okul 1999’da eğitim-öğretime başladı. Borsa olarak bu okuldan elimizi hiç çekmedik ve yardıma ihtiyaç duyulduğunda hemen destek verdik. Çünkü biz, ülkemizin geleceği için eğitim-öğretimi çok önemsiyoruz” dedi.

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, “Akıl ve Zekâ Oyunları” salonu, fen laboratuvarı ve konferans salonunun açılması için çabalarından dolayı Okul Müdürü Gökhan Çelik’i kutladı.

Okulda açılan “Akıl ve Zekâ Oyunları” salonunda ilk satrancı İlçe Millî Eğitim Müdürü Mutlu Aslan ve Bandırma Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ertunç İşbay oynadı.

Halen 460 öğrenciye 33 öğretmenin eğitim-öğretim verdiği Levent Mahallesi’ndeki Bandırma Ticaret Borsası İlkokul ve Ortaokulu’ndaki yeni bölümlerin açılmasına katkı sağlayan hayırsever kurum ve kişilere, yine bir hayırsever vatandaş tarafından yaptırılan plâketler verildi.

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, Bandırma Ticaret Borsası adına plâketini Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çömez’e verirken, ayrıca Köksal Tellioğlu, Doğuş Yemek, Birand Hürkapsız, Ünal Eraslan ve Erkan Çelebi de plâketlerini aldı.

Ardından lokma hayrı yapıldı.   ÖNDER BALIKÇI



  • Cuma 35.3 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 32.9 ° / 17.3 ° Güneşli
  • Pazar 34.5 ° / 15.2 ° Güneşli