Bandırma Ticaret Odası Okulu’nda kutlama

Bandırma Ticaret Odası Okulu’nda kutlama

Bandırma Ticaret Odası İlkokulu ve Ortaokulu’nda “İlköğretim Haftası” kutlandı.

Bandırma Ticaret Odası İlkokulu ve Ortaokulu’nda “İlköğretim Haftası” kutlandı.

Kutlama programına İlçe Millî Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, Bandırma Eti Maden Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürü Selçuk Ünsal, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Âdem Yılmaz, Bandırma Belediye Meclis Üyesi Mehmet Doğan ve diğer konuklar katıldı.

Programın açış konuşmasını Okul Müdürü Esra Erkaya yaptı.

MUTLU ASLAN KONUŞUYOR

Ardından söz verilen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, okulun uzun yıllardan beri Ayyıldız ve Yeni Mahalle’nin ihtiyaçlarını karşıladığına dikkati çekerek, şunları söyledi:

“Halen Yeni Mahalle’ye 24 derslikli bir okulun inşaatı sürüyor. Bu okul tamamlandıktan sonra buradaki ilkokul öğrencilerini oraya alacağız. Bu okul yalnızca ortaokul olarak hizmet verecek. Son 10 yılda Bandırma’ya 650 yeni derslik kazandırdık. Şu anda toplamda 932 dersliğimiz var. Bandırma’da eğitim-öğretimin alt yapısını geliştirdik. Bandırma, eğitim, sanayi ve lojistik açısından Güney Marmara’nın gelişip kalkınan yıldızı. Bandırma’nın eğitim anlamında da Güney Marmara’nın kalkınan yıldızı olması için çalışıyoruz.”

ÂDEM YILMAZ KONUŞUYOR

Daha sonra Bandırma Ticaret Odası Başkanı Âdem Yılmaz konuştu. Yılmaz, Bandırma Ticaret Odası İlkokulu’nun 1987 yılında, 5 derslikli olarak tek kat üzerine kurulduğunu, daha sonra 8 derslikli ve 2 kat olduğunu vurgulayarak,  “Bandırma Ticaret Odası olarak okulumuza destek verip, ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bu arada geçtiğimiz günlerde okulumuzda büyük çaplı bir tadilat gerçekleştirdik. Buna katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Okulun restorasyonuna katkı sağlayanlara teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından öğrencilerin hazırladığı etkinlikler sergilendi.    ÖNDER BALIKÇI