Tarih: 24.09.2023 20:33

Bandırma'da büyük buluşma

Facebook Twitter Linked-in

Bandırma Endüstri Meslek Lisesi eski mezunlarının Bandırma’daki geleneksel buluşması gerçekleşti. Bandırma Öğretmen Evi lokalindeki buluşmaya, bu okulun mezunu, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer de katıldı. Buluşmada o yıllara ait anılar anlatılıp, sıcak söyleşiler gerçekleşti.

Bandırma Endüstri Meslek Lisesi’nden 1974-1975 eğitim-öğretim yılında mezun olduğunu belirten Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, şunları söyledi:

“O dönemde bu okula sınavla giriliyordu. Ben de sınavı kazandım. O yıllarda, Devlet Demiryolları’nda çalışanların çocukları, Bandırma’daki Işık Öğrenci Yurdu’nda kalıyorlardı. Babam da Devlet Demiryolları’nda görev yaptığından, ben de Işık Öğrenci Yurdu’nda kaldım. 5 yılım Bandırma’da geçti. O yılların Bandırması çok farklıydı. Denize girdiğimiz Livatya’da üzüm bahçeleri vardı. Bandırma’ya, öğrenciliğimden bu yana bu ikinci gelişim. Yaklaşık 20 yıl önce bir kez daha gelmiştim. O döneme ait arkadaşlarımla bir arada olmaktan mutluyum.”

Hasan Kıroğlu’nun organize ettiği Bandırma Endüstri Meslek Lisesi mezunlarının buluşmasında anılar dile getirilirken duygulu anlar yaşandı. Milletvekili Gürer, o dönemin beden eğitimi öğretmeni Fevzi Teker’i unutamadığını ve rahmetle andığını belirtti.    ÖNDER BALIKÇI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —