Bandırmaspor maçının hakemi Kadir Sağlam
Spor Toto 1. Lig’de, normal sezonun 38’inci ve son hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı.
Spor Toto 1. Lig’de, normal sezonun 38’inci ve son hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı.
20 Mayıs 2022 Cumartesi günü, İstanbul’da, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda, saat 20.00’de başlayacak İstanbulspor-Bandırmaspor maçında, Ankara bölgesi Süper Lig hakemi Kadir Sağlam düdük çalacak. Bugüne dek toplam 99 maçı yöneten Sağlam, son olarak, 15 Mayıs 2022’de oynanan Trabzonspor-Altay(2-1) maçında düdük çalmıştı.
İstanbulspor-Bandırmaspor maçında yardımcı hakemlikleri Cem Özbay ve Mehmet Şengül, dördüncü hakemliği ise Burak Olcar yapacak.
Karşılaşmanın Futbol Federasyonu temsilciliklerini Uğur Kölemen, Osman Yıldırım ve Şener Aydoğdu yürütürken, gözlemciliği ise Mesut Carık üstlenecek. ÖNDER BALIKÇI
Anahtar Kelimeler:
Bandırmaspor
maçının
hakemi
Kadir
Sağlam
- Pazar 14.8 ° / 3.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazartesi 15.5 ° / 3.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 16.7 ° / 5.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


