Bandırmaspor'da 2. Mustafa Gürsel dönemi

Bandırmaspor

Bandırmaspor Kulübü, teknik direktörlük için Mustafa Gürsel ile üç yıllık anlaşma imzaladı.

Bandırmaspor Kulübü, teknik direktörlük için Mustafa Gürsel ile üç yıllık anlaşma imzaladı. Bordo-beyazlı kulübün sosyal tesislerinde gerçekleşen imza töreninde Bandırmaspor Kulübü Başkanı Serdar Kuter’in yanı sıra Genel Menajer Erkan Taşkıran da hazır bulundu.

ÖZEL AYDIN KONUŞUYOR

Tören, Bandırmaspor Kulübü yönetim kurulu üyesi Özel Aydın’ın açış konuşmasıyla başladı. Aydın, “Bugün yeni bir sayfayı başlatıyoruz. Bandırmaspor ailesinin bireyi olan Mustafa Gürsel hocamızla yeniden teknik direktör olarak bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Zor bir lig bizi bekliyor. Ligimizden 7 takım gitti, 7 takım geldi. Sirkülasyonu yoğun bir lig yaşayacağız. Önümüzdeki sezonda iyi futbol oynayıp, güzel sonuçlar alan bir takım yaratmak istiyoruz” dedi.

SERDAR KUTER KONUŞUYOR

Kulüp Başkanı Serdar Kuter, takımı yeniden Mustafa Gürsel’e teslim etmekten mutlu olduklarını belirterek, şunları söyledi:

“Mustafa Gürsel, bizim için çok değerli. Bandırmaspor tarihinin en önemli başarılarından birini de iki yıl önce onunla yaşamıştık. Mustafa Hoca hem iyi ve kaliteli bir insan, hem de Bandırmaspor’la içselleşmiş bir isim. Onunla uzun vadeli planlarımız ve yeni bir yapılanma sürecimiz olacak. Tabii ki Genel Menajerimiz Erkan Taşkıran da bizim için çok önemli.”

MUSTAFA GÜRSEL KONUŞUYOR

Mustafa Gürsel de şu açıklamayı yaptı:

“Bandırmaspor ile iki yıl önce buluşmuştuk. Aradan geçen bu iki yıllık süre içinde kulübün sosyal tesislerinin mükemmel bir şekilde yapıldığını memnuniyetle gördüm. Bunun için Onursal Başkanımız Onur Göçmez’e ne kadar teşekkür etsek azdır. Bandırmaspor doğru yolda. Gerçek bir kulüp ancak böyle olur. Bandırmaspor’dan iki yıl uzak kaldığım dönemde de kalbim, gönlüm hep buradaydı. Şimdi de daha iyiyi ve daha güzeli yapmak için çalışacağım. Tabii ki hayallerimiz var. Bunun için yeni bir yapılanmaya gideceğiz. Bunun için takım mühendisliğini en iyi şekilde yapmak istiyoruz. Amacımız, keyif ve zevk veren kaliteli bir takım yaratmaktır. Elbette ki kolay bir lig değil. Ancak camia olarak birlik ve beraberlik içinde mutlaka başarıyı yakalarız. Tabii ki bulunduğumuz yerin değerini bilmeliyiz. Bandırmaspor da önemli bir değerdir. Biz, şimdi bu değeri katlamaya çalışacağız. Burada yeniden ekibimle birlikte olduğum için çok heyecanlı ve mutluyum. Tamamıyla sahaya odaklanarak, takımı iyi ve doğru yönetmek, yanlışlarımızı düzeltmek, futbolcularımızı geliştirmek ve onlara değer katmak istiyorum.”

ERKAN TAŞKIRAN KONUŞUYOR

Bandırmaspor Kulübü Genel Menajeri Erkan Taşkıran da konuşmasında, “Mustafa Gürsel hocamıza, evine hoş geldin diyorum. Amacımız sonuna kadar mücadele eden, seyir zevki yüksek bir takım yaratmaktır” dedi. 

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Bandırmaspor Kulübü Başkanı Serdar Kuter, “Elbette ki çok başarılı bir sezon geçirmek için mücadele edeceğiz. Öncelikle ayağımızı yere sağlam basmak istiyoruz. Doğruları yapmaya çalışacağız. Ancak camiamızdan, bu sezon için çok büyük beklentiler içine girmemelerini istiyor ve sabır bekliyoruz. Çünkü çok büyük beklentiler, hayal kırıklıkları yaratır” dedi.

ONUR GÖÇMEZ TESİSLERİ

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Serdar Kuter, mevcut sosyal tesislerin yapımına büyük emekleri geçen Onursal Başkan Onur Göçmez’in isminin verildiğini belirtirken, yeni stadın yapılması konusundaki bir soruyu da “Tabii ki yeni bir stadımızın olmasını isteriz. Ancak halen iktidarın uyguladığı tasarruf önlemleri düşünüldüğünde bu girişim, 2-3 yıldan önce gerçekleşemez gibi görülüyor” yanıtını verdi.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel de, “Tabii ki yeni bir stadımız olsun isteriz. Zaten Süper Lig’e bile çıksak, maçlarımızı Bandırma’da oynayamadıktan sonra bunun bir anlamı olamaz” diye konuştu.    ÖNDER BALIKÇI 



Kamil KADİFE
13.06.2024 12:52:07
Mustafa HOCAM bu ligi bilen en iyilerinden biri BENCE AKILLI YAPILAN BİRİ İŞ İNŞAALLAH ÇOK BAŞARILI OLUR. Ben Olsam Mustafa HOCA dan şunuda isterdim yönetim olarak ; ALT YAPI da kimlerle çalışalım bize yardımcı ol. MALESEF BANDIRMA SPOR un en önemli sorunu ALTYAPI bunun çözülmesi gerekli bunun içinde Mustafa HOCA dan fikir alınmalı KOORDİNELİ çalışılmalı muhakkak. 30 SENEDİR bandırma dan futbolcu yetişmiyor . Bunun sebebi araştırılmalı YAZIK OLUYOR gençlerimize. LÜTFEN ALT YAPIYA YETKİNLİĞİ OLAN , BİLGİ BİRİKİMİ OLAN , ÇOCUKLARIN SAĞLIKLARI İLE ve GELECEKLERİ İLE ZARAR VERMEYEN lütfen diyorum bu bandırmanın kanayan yarasıdır. GÜNÜ KURTARACAK SÖYLEMLERİ BIRAKIN ŞAMPİYON OLMUŞ BİLMEM NE OLMUŞ. ZATEN BANDIRMASPOR un ALTYAPISI HER KULVARDA HER ZAMAN ŞAMPİYON OLUYOR KURULDUĞUNDAN BERİ. Önemli Olan A TAKIMDA OYUNCU . Göstermelik ZORUNLULUK dışında Lütfen Yönetimde bir dünya eğitimci var. Kendi Okullarında Yada kendi işyerlerinde YETKİNLİĞİ olmayanları şirketin yada okulun temeli teslim ediliyormu. YAPMAYIN

Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor' . Mustafa Gürsel dönemi
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.3 ° / 16 ° Güneşli
  • Perşembe 34.6 ° / 15.1 ° Güneşli