Tarih: 26.09.2024 10:31

BANÜ İletişim Fakültesi atakta

Facebook Twitter Linked-in

İletişim Fakültesi Dekanlığı’na 5 Temmuz 2024’de Prof. Dr. Hatice Aydın getirildi.

7 yıldan beri BANÜ’de görev yapan, daha önce “Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü” Başkanlığı görevini yürüten Aydın, içinde bulunduğumuz 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında İletişim Fakültesi’ne 100 öğrencinin alınmasıyla öğrenci sayılarının 800 dolayında bulunduğunu açıkladı.

Öğrencilerinin ağırlığını Bursa, İstanbul ve Balıkesir’in oluşturduğunu belirten Dekan Prof. Dr. Hatice Aydın, şunları söyledi:

“Fakültemizin iki bölümü var. Bu bölümler ‘Halkla İlişkiler ve Reklamcılık’, ‘Yeni Medya ve İletişim’den oluşuyor. Bu bölümlerimiz, ülke genelindeki üniversiteler arasında ilk beş sıra içinde yer alıyor. Bu başarı çıtasını daha da yukarıya çekmek için elimizden geleni yapacağız. Tabii ki üniversitelerin, kendi içlerindeki akademik çalışmalarının yanı sıra bulundukları kentle de bütünleşmeleri önemlidir. Bu konuda da çaba harcayacağız.”

Dekan Yardımcılığı görevini Doç. Dr. Mehmet Sinan Tam’ın yürüttüğünü belirten Dekan Prof. Dr. Hatice Aydın, fakültelerinin bünyesinde 16 öğretim üyesinin görev yaptığını, bu akademisyenler arasında 2 profesör, 5 doçent, 5 doktor öğretim üyesi, 4 araştırma görevlisi, 1 genel sekreter ve 1 memurun bulunduğunu açıkladı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin “Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü” Başkanlığını Prof. Dr. Volkan Ekin, “Yeni Medya ve İletişim Bölümü” Başkanlığını ise Doç. Dr. Ahmet Güven yapıyor.

ÖNDER BALIKÇI “DANIŞMA KURULU”NDA

Öte yandan BANÜ İletişim Fakültesi Danışma Kurulu’na Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı da alındı.

“Danışma Kurulu”, yılda iki kez toplanıyor.  ÖNDER BALIKÇI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —