Banvitspor Baş Antrenörü Orhun Ene: “Zor geçen bir maçı kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz”

Banvitspor Baş Antrenörü Orhun Ene:
			“Zor geçen bir maçı kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz”

Kazandığımız için mutluyuz. Bundan sonraki maçlarda istikrarlı bir çıkış ve yeni başarılar bekliyoruz.”



Haber; Önder BALIKÇI   

Beko Basketbol Ligi’ne dahil olarak Bandırma’da oynanan maçta Tofaş Sas’ı 96-85 yenmeyi başaran Banvitspor’un Baş Antrenörü Orhun Ene, “Zor geçen bir maçı kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.


                        Lige, Galatasaray ve Efes gibi iki güçlü rakibe deplasmanda, Karşıyaka’ya ise Bandırma’da yenilerek başladıklarını vurgulayan Ene, şunları söyledi:

                        “Galatasaray veya Efes maçlarından birini kazanabileceğimizi düşünüyorduk ama olmadı. Karşıyaka maçını da kaybetmemeliydik. Kısacası, geçen yılların aksine lige iyi bir başlangıç yapamadık. Tofaş SAS, lige iyi bir başlangıç yapıp, derin bir kadrosu bulunan bir takımdı. Bandırma’ya da formda ve kendilerine güvenli olarak gelmişlerdi. Zaman zaman oyunumuzda kopukluklar olsa da, maçı kazanmayı başardık. Hücum ribaundlarında çok top kaybetmesek, maçı daha rahat kazanabilirdik. Savunmamız da istediğimiz düzeyde değildi. Bu maçta yeni bir yenilgiyi kaldırma lüksümüz yoktu. Kazandığımız için mutluyuz. Bundan sonraki maçlarda istikrarlı bir çıkış ve yeni başarılar bekliyoruz.”



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli