BAŞARILI ÖĞRENCİLER TALTİF EDİLDİ

BAŞARILI ÖĞRENCİLER TALTİF EDİLDİ

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı'nda uluslararası ve ulusal düzeyde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencileri onurlandırmak amacıyla özel bir ödül töreni düzenledi.

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı'nda uluslararası ve ulusal düzeyde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencileri onurlandırmak amacıyla özel bir ödül töreni düzenledi.

Bandırma Bilim ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen törene, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Emniyet Müdürü Mesut Demirdaş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Tunç ve okul müdürleri katıldı.

2023-2024 eğitim ve öğretim yılında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin gösterdiği olağanüstü başarılar ve bu başarıların arkasındaki emek tören sırasında vurgulandı. Ödül töreninde, başarılı öğrencilerin adlarını tek tek belirten Müdür Aslan, öğrencilerin katıldıkları çeşitli yarışmalarda elde ettikleri başarıları takdirle anlattı. Öğrencilerin başarılarının arkasındaki destekçileri olan öğretmenler ve aileler de unutulmadı.

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, "Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün, uluslararası ve ulusal düzeyde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize yönelik düzenlemiş olduğu ödül törenimize hoş geldiniz. Her birinizi en kalbi sevgilerimle selamlıyorum. Şüphesiz ki hiçbir başarı tesadüf değildir. Her muvaffakiyetin, her güzel sonucun ardında hakikatli ve ciddi bir hırs, azim, kararlılık, fedakarlık ve emek vardır. Rana kızımız Kickboksta dünya şampiyonu olurken yoğun ve tempolu bir hazırlık süreci geçirdi. Belki de çoğu zaman akranları eğlenceli vakitler geçirirken o, bu başarı için yoğun çaba harcadı. TÜBİTAK tarafından düzenlenen yarışmalarda ulusal düzeyde dereceye giren öğrencilerimiz Dinnur, Elanur, Emirhan, Sudenur, Deniz, Tuana, Azranur ve Ecrin ekipleriyle işbirliği ve iş bölümü içerisinde çalışarak bu yarışmalarda muvaffak olmayı başardılar. İlk kez bu yıl düzenlenen Sosyalfest'te, öğrencilerimiz Zeynep ve Alanur Hafsa özgüvenleri ve yoğun çabalarının sonucu olarak birinci olmayı başardılar. Öğrencimiz Erdem 'Kanun Ordusu Jandarma 185 yaşında' konulu şiir yarışmasında, kızımız Nehir ise trafik güvenliği ile ilgili düzenlenen '1 Kural 1 Hayat' konulu anı yarışmasında il birincisi olmayı başardılar. Her birisini ayrı ayrı tebrik ediyorum ve her bir öğrencimizin başarısıyla iftihar ettiğimizi ifade etmek istiyorum. Tüm bu başarıların ortaya çıkmasında kuşkusuz ki danışman öğretmenlerimizin katkısı, desteği ve emeği büyüktür. Bu başarıda katkısı bulunan tüm öğretmenlerimizi ve okul yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Göğsümüzü kabartan bu tablonun en önemli mimarlarından olan ve öğrencilerimizin yetişmesinde büyük özverileri ve çabaları olan kıymetli velilerimizi de tebrik ediyorum. Sizleri bu duygu ve düşüncelerle selamlıyorum. Törenimize teşrif eden sayın Kaymakamımıza, değerli protokolümüze ve programımıza katılım sağlayan tüm konuklarımıza şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Konuşmanın ardından 2023-2024 eğitim öğretim yılında çeşitli branşlarda dereceye giren öğrencilere, protokol hediye ve belgeleri taktim etti.



  • Perşembe 34.6 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Cuma 35.3 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 32.9 ° / 17.3 ° Güneşli