Başhekim Şenveli’den doktorlara tehdit
Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Muzaffer Şenveli: “Bu odayı terk etmezseniz hakkınızda yasal işlem yapacağım”
Bandırma Onyedi Eylül Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Muzaffer Şenveli, hastanede iş bırakma eylemine katılan doktorları tehdit etti.
Doktorların dinlenme odasına gelen Şenveli, doktorlardan, görevlerinin başına dönmesini istedi. Doktorlar, Şenveli’ye, “Burası bizim dinlenme yerimiz. Buraya girerek bize bu şekilde hitap etmeye hakkınız yok. Burası sizin tapulu malınız değil. Bizim dinlenme odamıza girdiyseniz kapıyı kapatamazsınız, açık tutacaksınız” dediler.
Doktorların dinlenme odasına hastanenin güvenlik görevlileriyle birlikte gelen Şenveli, görevlerinin başına dönmedikleri takdirde haklarında yasal işlem yapacağını söyleyince doktorlar, “Odamızdan dışarı çıkmıyoruz. Yasal haklarınızı kullanmakta serbestsiniz” yanıtını verdiler.
Bir eğitim ve araştırma hastanesinin başında profesör veya en azından bir doçentin bulunması teamüller gereğiyken doktor öğretim üyesi Muzaffer Şenveli’nin, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin başına getirilmesi eleştirilere yol açmıştı.
- Perşembe 16.6 ° / 7.4 ° Güneşli
- Cuma 17.4 ° / 5.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cumartesi 11.4 ° / 6.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu


