Tarih: 13.06.2016 23:59

Başkan Mirza, Gündeme ışık tuttu

Facebook Twitter Linked-in

 

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, çeşitli konuları kapsayan bir basın toplantısı düzenledi. Mirza´nın basın toplantısı sırasında yanında Belediye Başkan Yardımcıları Ozan Onur, Mehmet Sert ve İsmail Ay da bulundu.

Mirza, Bandırma´yla ilgili son gelimeler hakkında bilgi verdiği basın toplantısında, Ramazan ayı boyunca her gün 1200 kişiye iftar yemeği, 400 aileye sıcak yemek verdiklerini belirtti.

/resimler/2016-6/14/0003362247932.jpg

Geçtiğimiz günlerde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur´un, Bandırma´ya sinek ilaçlamasında çalışan 45 araçla geldiğine değinen Mirza, ?Gövde gösterisi yapmakla iş olmuyor. Büyükşehir, sorumluluk alanına aldığı ilaçlamada başarılı olamadı. Bandırma´da, önceki yıllarda görülmeyen sinek ve sivrisinek çok fazla. Çünkü, zamanında ilaçlama yapmayarak, geç kaldılar. 45 aracın sadece ikisini Bandırma ilaçlamasında kullanacaklar. Kaldı ki, bu araçlar da Bandırma´nın parasıyla alındı? dedi.

Balıkesir Büyükşehir´in, ilçelerdeki farklı su fiyatı uygulamasını yargıya taşıdıklarını vurgulayan Mirza, ?Balıkesir merkezde suyun fiyatı 1,5TL, Bandırma´da ise 7,5 TL. Bu haksızlıktır. Tüm Büyükşehir sınırları içinde tek fiyat uygulanmalı? diye konuştu.

BASKİ´nin kent içindeki kazılarının kendilerinden habersiz sürdüğüne dikkat çeken Mirza, ?Onların kazdıkları yerleri kapatmaya yetişemiyoruz? dedi.

Geliri Bandırmaspor Kulübü´ne bırakılmak üzere İDO iskelesi karşısında açmak istedikleri benzinliğe, AKP Bandırma ilçe örgütünün karşı çıkmasına paralel olarak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur´un izin vermeyerek, Büyükşehir Meclisi´ne taleplerini sekiz aydır komisyonda beklettiğini vurgulayan Mirza, ?Bu benzinlik projesi gerçekleşirse Bandırmaspor Kulübü´nün ekonomik sorunu kalmaz? diye konuştu.

Mirza, 20-21-22 Haziran 2016 tarihlerinde, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, CHP Balıkesir Milletvekilleri Mehmet Tüm, Ahmet Akın ve Namık Havutça ile birlikte Hollanda´nın Rotterdam kentine ziyaret edeceklerini belirtti. Önder BALIKÇI

/resimler/2016-6/14/0004136623636.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —