Tarih: 14.04.2018 21:39

Başkan Sarı´dan Kanava bölgesi açıklaması

Facebook Twitter Linked-in

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, ?Kanava? bölgesindeki Artake tesislerini yıkmak istemediğini, ancak yasal talimat üzerine yıkmak zorunda kaldığını açıkladı.

Erdek Belediye Meclisi´nin nisan ayı ikinci toplantısında, AKP´li Yaşar Ceyhun Mırız´ın, bu alanı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne devrederken, kasıtlı bir şekilde yıktığını öne sürmesi üzerine, belediye meclis toplantısına, söz konusu resmi yazıyı getirten Sarı, şu bilgiyi verdi:

?Hazine, bize gönderdiği yazıda, ?Bu bölgedeki kaçak yapıları yık, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne devredeceğim´ dedi. Bakın, bu konudaki yazının altında, dönemin Erdek Kaymakamı İsmail Karadaş´ın imzası var. Kaldı ki ben, burasını yıkmak istemiyordum. Dönemin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur´´a, yıkmadan önce, ?Yapmayın, burayı yıkmayalım. Gerekirse birlikte işletelim. Yıkılmaması için sizin talimatınız yeter´ dedim ama dinlemedi. O da, ?yıkılsın´ dedi. Bunun üzerine yıktırmak zorunda kaldık. Yoksa intikam duygusu için yıkmadım.? Önder BALIKÇI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —