Başkan Vekili Elif Didem Çidem

Başkan Vekili Elif Didem Çidem

Bandırma Belediye Başkanlığına Elif Didem Çidem vekâlet ediyor.

Bandırma Belediye Başkanlığına Elif Didem Çidem vekâlet ediyor.

Marmaris’te ailece tatilde bulunan Belediye Başkanı Dursun Mirza, Belediye Meclis Üyesi Çidem’i, 20-23 Temmuz 2024 tarihleri için vekil olarak görevlendirdi.

Belediye Başkan Vekili Elif Didem Çidem, bu görevde bulunmanın kendisini heyecanlandırdığını belirterek, şunları söyledi:

“Güvenerek beni bu göreve layık gördüğü için Belediye Başkanımız Dursun Bey’e teşekkür ediyorum. Çok iyi tanıdığı Bandırma’ya kalıcı hizmetler vereceğine inandığım deneyimli başkanımız döneminde bu görevi üstlenen ilk kadın olmak da benim için ayrıca mutluluk ve onur kaynağı. Hem gurur verici, hem de büyük sorumluluk taşıyan bir görev. Görevde bulunduğum hafta sonunda Marmara Denizi’nde meydana gelip, Bandırma ve yöresinde de hissedilen deprem bile bana bu sorumluluğumu ayrıca hissettirdi. Çünkü 200 binlik bir nüfusun sorumluluğunu omuzlarınızda hissediyorsunuz. Belediye başkanlarının işleri gerçekten çok zor. Hele hele Büyükşehir Belediye başkanlarının sorumluluğu daha da fazla.”

Geçtiğimiz günlerde İzmir’de meydana gelen elektrik çarpması sonucu iki kişinin yaşamını yitirmesinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Çidem, “Bu konuda önlem olması için Bandırma’nın sahil bandında da bir elektrik taraması yaptırıyoruz” dedi.

Çidem’den sonra Başkan Mirza tatilden dönene kadar Belediye Başkanlığına Belediye Meclis Üyesi Sami Türkmen vekâlet edecek.  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Başkan Vekili Didem Çidem
  • Cuma 17.7 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 18.2 ° / 6.6 ° Güneşli
  • Pazar 17.7 ° / 6.4 ° false