Beşiktaş Voleybol takımı Şampiyonluk yemeğinde buluştu.

Beşiktaş Voleybol takımı Şampiyonluk yemeğinde buluştu.

Yönetim kurulu, Voleybolcular ve teknik kadronun hazır bulunduğu Şampiyonluk yemeğine Belediye başkanı Sedat Pekel'de katıldı.







Yönetim kurulu, Voleybolcular ve teknik kadronun hazır bulunduğu Şampiyonluk yemeğine Belediye başkanı Sedat Pekel'de katıldı.

Geçtiğimiz hafta Gruplarında Balıkesir il Şampiyonu olan Bandırma Beşiktaş Gençlik ve spor kulübü Voleybol takımı akşam yönetim kurulu nezdinde Şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi.

Antranörler Tuncay Demircan ve  Bahadır Altop`unda hazır bulunduğu yemek Ticaret odası Oda Restaurant'da verildi.

Beşiktaşlı olan Belediye başkanı Sedat Pekel'in de daha sonra katıldığı Şampiyonluk yemeğinde başta Bandırma Beşiktaş Gençlik ve spor kulübü başkanı Hakan Bor, Yönetim kurulu üyeleri Nedret Çemberci, Av.Ziya Özsoy, Sait Karani, Şeref Figen, Halil Yırtımcı ve Onur Oğuzbey, gelinen noktada 3 yıllık mazisi olan ancak yarınlara umutla bakan pırıl pırıl bir takımın aldığı başarılı neticelerin haklı gururu içindeydiler.

Yönetim kurulu başkan vekili Nedret Çemberci; Siyah beyazlı camianın her yerde olduğu gibi Bandırma da da önemli bir arma gönüllüsü bulunduğunu, Bandırma Beşiktaş Gençlik ve spor kulübünün başarılı çalışmaları bu camiayı aynı çatı altında toplayarak, Taraftarıyla birlikte mücadele eden güzide bir ekibin gelecekte daha başarılı olacağına inandığını söyledi.

Başkan Hakan Bor ise gelinen noktada elde edilen başarıların küçümsenemeyecek önemli bir başarı olduğunu, Önümüzdeki günlerde katılınacak Türkiye şampiyonasında da başarılı sonuçlar alacaklarına inandıklarını söyledi.

Başka programda olduğu için Beşiktaşlıların yemeğine daha sonra katılan Belediye başkanı Sedat Pekel'de tüm Voleybolcuları tek tek kutlayarak gelecekteki başarılarıyla Bandırma olarak gurur ve onur duyacaklarını söyledi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 32.5 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 16.3 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 20.2 ° / 12.6 ° false