Bir puanla yetindik

Bir puanla yetindik

Bandırmaspor, Eskişehir beraberliği ile önemli 2 puan kaybetti.

Bandırmaspor, bugün sahasında konuk ettiği Eskişehirspor ile 1-1 berabere kalarak puanları bölüştü.

Bordo beyazlı ekibin 3 puan beklediği karşılaşmanın ilk golü 31. dakikada konuk ekip Eskişehirspor'un golcüsü Bedirhan Altuntaş penaltı'dan kaydetti.

İlk 45 dakikası 0-1 sona eren karşılaşmada Bandırmaspor beraberliği 57 dakikada Guy-Michel Landel'in ayağından kazandı.



MUSTAFA AKSAN
17.10.2020 18:38:05
TAKIMIM IZ 2 SERDARLA BU İŞİ GÖTÜREMİYOR.GOLÜ YEDİKTEN SONRA MAÇI SEYRETMEDİM.ÇÜNKİ 2 REZİL TAKIM VARDI.İKİSİDE 1.LİGE YAKIŞMIYORDU.3.LİG MAÇLARI DAHA ZEVKLİ VE KALİTELİ GEÇİYOR.BU HOCA İLE VE İKİNCİ SERDAR İLE BU İŞ YÜRÜMEYECEK.BUGÜN TAKIMI TANIYAMADIM.MİLLİ MAÇ ARASI SERDARLAR PİKNİĞE GÖTÜRMÜLER TAKIMI.TAKIM KURULUŞU, FUTBOLCULAR OYUN OKUMA SIFIR İDİ.BÖYLE DEVAM EDİLİRSE TAKIM HÜSRANA UĞRAYACAK.BENDEN SÖYLEMESİ.HER İKİ SERDAR SİLKİNİP KENDİLERİNE GELSİNLER YOKSA 1/2 KİŞİ TAKIMI UÇURUMA GÖTÜRMEYE DEVAM EDİYOR.ŞİMDİDEN ÖNLEMLER ALINMAZSA İŞİN SONU HÜSRAN OLUR.

Kamil ORDİNARYUS
19.10.2020 09:40:01
TAKIMIMIZ ÇOK İYİ YOLSA BENCE SÜPER TRANSFERLER DENEYİMLİ İDARİ ve TEKNİK EKİP TOPARLANACAĞIZ ÇABUCAK . HATTA PLAY OF. VE SÜPER LİG KAPISI AÇIK BİZE HER ZAMAN ALDIĞIMIZ ADAMLARA BAKIM 30 ile 35 Yaş arası tecrübeli ligin en iyileri rakipler öylemi baksana ESKİŞEHİR e bir 41 numara var acemi genç tecrübesiz BURSASPOR da Ali AKMAN var oda ona keza aynen tecrübesiz , ALTINORDU da Burak İNCE var daha toylar çok onlarla olurmu bu işler bize bakın hep tecrübeli hep deneyimli oyuncular var.BİZ EN KISA ZAMANDA EN İYİ YERLERE GELECEĞİMİZDEN EMİİM.

Anahtar Kelimeler: puanla yetindik
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı