“Bir zamanlar Bandırma” sergisi açıldı

“Bir zamanlar Bandırma” sergisi açıldı

Başkanı Dursun Mirza, “İlk çalışmaları benim dönemimde başlayan ‘Bir Zamanlar Bandırma’ isimli kitap, 4 cilt olarak hazırlandı.

Bandırma’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’inci yılı etkinlikleri kapsamında, Bandırma’nın eski, tarihi fotoğraflarından oluşan serginin açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Dursun Mirza, “İlk çalışmaları benim dönemimde başlayan ‘Bir Zamanlar Bandırma’ isimli kitap, 4 cilt olarak hazırlandı. Bu kitabın ilk iki cildi basıldı. Diğer iki kitabı da bastıracağız. Bu kitaplarda yer alan fotoğraflarla ilgili sergiyi açmaktan mutluluk duyuyoruz. Kitabın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Serginin açılış törenine Kaymakam Engin Aksakal, Belediye Başkanı Dursun Mirza, Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Tunç, İlçe Emniyet Müdürü Mesut Demirdaş ve Kent Konseyi Başkanı Dr. Murat Ergöz ve kalabalık bir topluluk katıldı.

“Bir Zamanlar Bandırma” isimli kitap, İsmail Ülker’in editörlüğünde, rahmetli Edip Bülent Volkan, Hüsnü Erdem Özcan, Sebahattin Pıravadılı, Ahmet Pesen, Önder Balıkçı, Ömer Gözükara ve Feyza Ülker’den oluşan bir kurul tarafından, üç yıllık bir çalışma sonunda hazırlandı.    ÖNDER BALIKÇI