Birbiri ardına yaşanan kazalar hem can yaktı, hemze mala zarar verdi.

Birbiri ardına yaşanan kazalar hem can yaktı, hemze mala zarar verdi.

20 Eylül 2024 Sabah saatlerinde 3 ayrı noktada meydana gelen 3 ayrı kazada maddi ve manevi kayıplar can yaktı.

Kazaların ilki Bandırma Gönen karayolu Edincik kavşağı yakınlarında meydana geldi. E. G idaresindeki 33 NBU 48 plaka sayılı kamyon  bir anlık dalgınlık sonucu şarampole uçtu.

Kazada kamyonun şoför mahalli ezildi sürücü E.G içinde mahsur kaldı. Kazanın haber verilmesi ile olay yerine intikal eden Bandırma İtfaiye kurtarma ekipleri, aracın metal parçalarını keserek sürücü E.G yi sıkıştığı yerden kurtarıp kaza yerine ulaşan 112 ekiplerine teslim ettiler.

Günün İkinci kazası Tatlısu- Aşağıyapıcı arasında Beyaz evler civarında meydana geldi.

Ese Giray idaresindeki 10 T 7196 plaka sayılı ticari araç Beyaz evler civarında yolda dengesiz seyreden bir ATV ye çarpmamak için yolun kenarındaki duvara çarptı. kazada yaralanmalar oldu. Kaza yerine intikal eden 112 ekipleri gereğini yaparken kazada önemli ölçüde maddi hasar meydana geldi.

Günün 3.kazası Aşağı Yapıcı çıkışındaa meydana geldi. Beyaz evlerde kazaya sebebiyet verdiği ifade edilen ATV bu kez Aşağıyapıcı çıkışında aynı hatayı yaptı ve karşıdan gelen bir kamyon ile çarpıştı. Çarpışma etkisi ile yolun üzerine düşen ATV kullanıcısı çevreden yetişenlerin yardımı ile yol kenarına alındı ve 112 ye çağrıda bulunularak  ilk yardım alması sağlandı.



  • Pazar 32.5 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 16.3 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 20.2 ° / 12.6 ° false