Bisiklet yolu mu, “yolgeçen hanı” mı?

Bisiklet yolu mu, “yolgeçen hanı” mı?

Cuğra sakinleri 10 ABD 491 resmi plakalı motosikletin bisiklet yolundan sık sık, çok hızlı şekilde geçerek tehlike yarattığını şikayet ediyor.

Yücel Yılmaz’ın Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde, Erdek turizminin kalbinin attığı “Çuğra” bölgesi sahil bandında yıllar sonra çağdaş bir düzenleme gerçekleşmişti. Bu kapsamda bölgeye bisiklet yolu da yapılmıştı ama uyan nerede?

Halen bu yoldan bisikletlerin yanı sıra motosikletler de geçiyor. Hem de çok hızlı bir şekilde…

Bu arada vatandaşlar 10 ABD 491 resmi plakalı bir motosikletin de bisiklet yolundan sık sık, çok hızlı şekilde geçerek tehlike yarattığını belirtiyorlar.

Vatandaşlar, bu bisiklet yolunda hiç denetim yapılmadığına dikkati çekerek, “Sahil bandında çocuklarımız da oynuyor. Nitekim geçtiğimiz günlerde bir motosiklet, bisiklet yolunda bir çocuğa çarparak yaralanmasına neden oldu. Motosikletler, bu bisiklet yolunda her an daha üzücü bir kazaya neden olabilir. Yetkilileri, bu bisiklet yolunu çok sıkı denetlemeye davet ediyoruz” dediler.  ÖNDER BALIKÇI



Erdem aza
14.07.2024 14:44:38
Sokak kopekleri yüzünden çocuklar oyun oynayamıyor..diskilari yüzünden hastalıklar yayılıyor...gece sokakta yürümek,gezmek zor..geceleri havlaması yüzünden bebekler,hastalar uyuyamıyor.. sokakta vahşi hayvan istemiyoruz..her gün saldırı oluyor..arabası olmayanlar için hayat daha zor..sokaklar köpeklerden acilen temizlensin..mama lobisinin gazına gelmeyin.. artık yeter...insanlar ve çocuklar sakat kalmasın ölmesin.. korkmasın..

Göztepeli
19.07.2024 09:45:23
Kesinlikle katılıyorum ocaklar turanlar da aynı yürüyüş alanları o kadar genişken bisiklet yolu olduğunu görüp bildiği halde hala yoldan çıkmayan çok fazla yaya var. Bir şey söylesen kusura bakma demek yoldan çıkayım demek de yok. Ayrıca Erdek AKBANKIN orada polis araçları kendi parkettikleri araçların önünde banka aperatif eczane vs için duran araçlara dörtlüleri de yaksa CEZA yazıp gidiyorlar bu ne saçmalıktır. Dün kokareççinin önüne ilk sıraya parkedip araç bile yok parkını kapattığım 4 lüler yanmasına rağmen ceza kesmişlrr. İnsanlar nereye park edip işlerini görecekler okul bahçeleri bomboş bu durum hiç bir yetkilinin dikkatini çekmiyor.? Polislerin görevi sadece devlete gelir sağlamak için ceza kesmek mi kendileri yolu kapatacak şekilde arabalsrını patk edip aynı bölgelrre hatta bazen uludağ kasabının önünde çay içiyorlsr. Bu tam bir keyfi uygulamadır. Kaymakamımız Atasoy lütfen bu duruma bir el atmalı. Vatandaş mağdur oluyor

Anahtar Kelimeler: Bisiklet “yolgeçen ?
  • Pazar 25.9 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 15 ° false
  • Salı 33.6 ° / 17.6 ° Güneşli