Bu resim ile anılmak istedi

Bu resim ile anılmak istedi

Erdek Belediyesi Gasil imamı Berk Gökdemir (25) psikolojik etkileşim sonucu kendisini asarak yaşamına son verdi

O bir Bandırmaspor sevdalısıydı… İmam Berk Gökdemir Erdek müftülüğü bünyesinde bir süre Narlı Mahallesi imamlığında bulunmuştu.

Son derece sosyal kimliği ile tanınan ve sevilen İmam Berk Gökdemir önceki yıl evlenmiş ve 600 evlerde Akıncılar sokak numara  36/a da yaşamakta idi.

Erdek müftülüğündeki geçici görevini sonlandıran İmam Berk Gökdemir, iş değişikliği yaparak Erdek Belediyesi Gasil imamlığı kadrosundan işe girdi ve halen burada çalışmakta olup yıllık iznini kullandığı 600 Evler Akıncılar sokak numara 36/a daki konutunda akşam gece yarısı kendisini iple doğalgaz borusuna asarak yaşamına son verdi.

İmam Berk Gökdemir, yaşamına son vermezden önce yazdığı notta, hayatına son vermesinden kimsenin sorumlu olmadığını, sevenlerinin kendisini bıraktığı Bandırmaspor forması ile hatırlamasını istedi.

Bandırma Cumhuriyet savcılığı intihara ilişkin soruşturma kapsamında İmam Berk Gökdemir'in cenazesini kesin ölüm raporu tanzimi için Bursa adli tıp kurumuna gönderdi.

Adli Tıp'tan dönen Berk Gökdemir'in cenazesi bugün (19-09-2024) Perşembe Sunullah Mahallesi Dersaadet Caminde ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazı ardından şehir mezarlığında ebedi istirehatgahına defnedilecek. 

 



Anahtar Kelimeler: resim anılmak istedi
  • Salı 19.7 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 20.5 ° / 8.5 ° Güneşli
  • Perşembe 19.9 ° / 9.5 ° Güneşli