Tarih: 10.03.2015 22:59

Bu kez yırtık Bayrakla gündemde.

Facebook Twitter Linked-in

 

 


Bandırma İİB Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Arslan bu kez yırtık Bayrakla gündeme geldi. Öğrencilerin iddiasına göre, Dekan Arslan koltuğunda cama arkası dönük oturduğu için Fakülte önünde aylarca yırtık olarak sallanan Bayrağı görmemiş.

Fakülte öğrencilerinden gelen yoğun tepki üzerine Bayrağı değiştirmek zorunda kalan Dekan Arslan gerekçe olarak etkili fırtınaları göstererek "Zaten değiştirecektik." dediği öğrenildi.

Dekan Arslan`ın Fakülte önünde günlerce yırtık Bayrak sallandırması öğrenciler vasıtası ile sosyal medyaya da yayıldı.

 

İkamet ettiği Bursa ili ile Bandırmadaki görevi arasında ki zayıf ilişkileri nedeni ile adı Paraşüt Dekan`a çıkan Prof. Dr. Mehmet Arslan son günlerde bölgesel basın yayın kuruluşlarında hakkında çıkan olumsuz haberleri tersine yönlerdirmek amacıyla yaptığı açıklamada, Bandırma üniversiteyi hak ediyor” dedi.

Bandırma`da göreve başlaması ardından Kuruluşu tamamlanan Denizcilik Fakültesinin öğrenci kaydı için tasarrufu olmayan Arslan, 7 Haziran seçim üzeri Bandırma Üniversitesinin kurulması için yasa teklifi verdiklerini açıklayan AKP vekillerinin rüzgarında hareket etmesi, koltuğunu sağşamlaştırma olarak algılandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —