Bulgaristan'da Parlamento ve AB Parlamentosu seçimleri

Bulgaristan

Bulgaristan'da 9 Haziran'da yapılacak seçimler için Bandırma'da oy hakkı bulunan soydaşlar oylarını Bilim Sanat Merkezinde kullanacaklar

09.06.2024.Pazar günü eş zamanlı olarak yapılacak olan Bulgaristan Parlamento ve AB Parlamentosu seçimleri için Bandırma Bal Göç şubesini ziyaret eden Bulgaristan Haskovo Milliyet Vekili Mümin SALI ve Bal Göç Lüleburgaz şube Başkanı Veli Öner Bulgaristan'da üç yılda ciddi siyasi kriz yaşandığını ve 3 yılda 6 seçim yaşandığını krizin sorumlusunun Bulgaristan'da yaşayan Türklerin yer aldığını Hak ve Özgürlükler hareketi için ikinci parti olarak çıkması için önemli bir fırsat olduğunu işaret etti.

Vekili Mümin SALI bu anlamda herkesin seçimlere katılım göstermesi gereğini ifade etti. 

Salı; “Bandırma Bal Göç şube Başkanı İlhan Özer ve Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bizler gereken lojistik imkanları sağlıyoruz. Buradan duyurmak isterim Bandırma ve çevrede yaşayan bütün çifte vatandaşlarımız sandığa gidip oylarını kullanmaya davet ediyoruz.” dedi. 

9 Haziran'da gerçekleşecek seçimler için çifte vatandaş olup oy kullanma hakkına sahip olan soydaşların Oylarını Bandırma Bilim Sanat Merkezinde kullanacakları açıklandı.



  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.3 ° / 16 ° Güneşli
  • Perşembe 34.6 ° / 15.1 ° Güneşli