Burulaş, kapasiteyi yakaladı.

Burulaş, kapasiteyi yakaladı.

Bandırma- İstanbul hattında 4 aydır sefer yapan Burulaş Deniz Uçağı kapasiteyi %70'e taşıdı.

İş ve sosyal hayatın önemli zamanını oluşturan ulaşım, bölgesel yağının önemi nedeni ile kara, demir ve deniz yolundan sonra yaklaşık 4 ay önce sefere başlayan Bursa Büyükşehir ulaşım kuruluşu Burulaş’ın İstanbul- Bandırma, İstanbul- Bodrum seferleri kapasite anlamında ilk 4 ayda beklenenin üzerine çıktı.

Bandırma’dan kalkarak İstanbul Balat’a 30 dakikada ulaşan Burulaş Deniz uçağı her zaman olduğu gibi bugünde binlerce Bandırma’lının nostaljik seyri arasından mendirek girişindeki peronuna 6 yolcusu ile demir aldı.

Tek yolcu ile havalanan Burulaş- Deniz uçağı Bandırma’dan 10.00/ 14.25, İstanbul Balat’tan ise 09.15 ve 13.45 te hareket ederek günde iki sefer yapıyor.

Yaklaşık yarım saat 35 dakikada tamamlanan seferler ilk 4 ya içinde %70 kapasiteye ulaştı. Burulaş yetkilileri 150 tl olan uçuşların Bandırma- İstanbul arasında seyahat etmek isteyenler adına son derece makul fiyat olarak kabul edildiği ancak, uzun zamandır uçak yolculuğu yapılmayan Bandırma’da uçuş olarak tedirginlik bulunduğu, zamanla uçuş fobisinin kalkması ile seferlerin doluluk oranının %90 lara çıkması bekleniyor.

 



  • Pazar 20.1 ° / 8.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.3 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Salı 18.9 ° / 7.7 ° Güneşli