Büyümüşte küçülmüşler

Büyümüşte küçülmüşler

Gönen Özel Emre Kreşi tarafından düzenlenen yıl sonu etkinliği, renkli görüntülere sahne oldu.




Gönen Özel Emre Kreşi tarafından düzenlenen yıl sonu etkinliği,  renkli görüntülere sahne oldu.

Gönen İlçe Milli Eğitim konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe AK Parti İl Genel Meclis Üyesi ve Gönen Sulama Birliği Başkanı Bülent Can eşi Gülnur Can, abla İlayda Can, öğrenciler ve veliler katıldı. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerin tiyatro gösterisi büyük beğeni toplarken,  etkinliğe de  ayrı bir renk kattı.

Başta Efe Kenan Can olmak üzere diğer çocukların hünerlerini koyduğu tiyatro gösterisi, büyük alkış topladı. Bir birinden güzel gösteriler sergileyen Gönen özel Emre Kreşi minikleri, izleyicilerden büyük alkış toplarken, velilerin duygu dolu anlar yaşadığı gözlendi.

Gönen özel Emre Kreşi Müdürü  Ayşe Çevik ise, "Öğrencilerimizin okula geldikleri ilk günden bu güne kadar geçen süre içerisinde, gösterdikleri üstün bir gayreti yılsonu etkinliği ile süsledik.

Umuyorum ki, geleceğimiz teminatı olan bu öğrencilerimizin, ülkemize büyük hizmetler ederek, bizleri hatırlamaları ve hazırlamış olduğumuz yılsonu etkinliğinde emeği geçen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" diye konuştu.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.2 ° / 9.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı