CADDE SANKİ SANAYİ ÇARŞISI

CADDE SANKİ SANAYİ ÇARŞISI

BİR TARAFTA VARİLLER KARŞI TARAFTA ÇANTALAR

İnönü Caddesi -Şehit Süleyman Bey Caddesi köşe başındaki cep telefoncunun önünde yaya girişlerini engelleyen 4 varili ve yanlarındaki reklam afişlerini görenler burası sanki sanayi çarşısı mı demekten kendilerini alamıyorlar. Kent merkezinde özellikle İş Bankası ile Sevgi Yolu arasındaki kaldırımda yaşanan yoğun yaya trafiğini ile girişleri engelleyen variller ile reklam afişlerinin bulundukları yerden kaldırılması isteniyor. 20 gün önce yapılan zabıta denetimi sırasında ayni variller biraz kenara alınmış ancak daha sonra tekrar eski yerine getirildiği görülmüştü.

KALDIRIMDA ÇANTALAR. Ayni yerin karşı tarafında bulunan bir bijuteri ve çanta satıcısı da sanki kaldırımı belediyeden kiralamış gibi yaya kaldırımını çantalarla doldurmuş ama yayalar nereden geçecek düşünmemiş olacak ki kaldırımım 2 tarafı da çantalarla doldurulmuş.  Erdem ÖZCAN

HABERİN İÇİNDEN :"Zabıta ne iş yaptığı için maaş alır? Bunları vatandaşlar görüyor da zabıtanın göreviyse zabıta görmüyor mu? 

Konu mutlaka gazete ve sosyal medyada çıkınca mı görev yapmak aklımıza gelecek? 

Koskoca varillerle reklam yapmak serbest kalırsa sokakları varillerle doldursak nasıl olur? 

Varillerin başka yerlerde de bulunması halinde yasaklanması isteniyor.



Halil Ören
13.08.2024 12:31:51
Evet doğru görüntüler.Bandırma zabıtası,erdek zabıtası hiçbir müracaat ve taleplerle ilgilenmedikleri gibi herhangibir çalışmada yapmıyorlar. Caddeler yaya kandırımları parsellenmiş durumda, Vatandaş olarak memnun değilim.BBB.ninde yaptığı bir hizmetini görmedim.Vaaatleri havada kaldı.

OSMAN VATANDAŞ
13.08.2024 14:03:24
Bolu belediye başkanı kadar ol be başkan çalış biraz çalış uyuma çalış

Hande
14.08.2024 23:48:13
Burası özellik ile yapıyor kendi dükkanıma girerken zorlanıyorum hergun

Turgut Senturk
20.08.2024 20:41:04
Görünen o ki Bandırma için bu günler daha iyi günler. Adları Hıdır ellerinden gelen budur. Seçim bitti, yalanlar bitti, şimdi yan gelip yatma zamanı. Bundan önce denenmedilermi, denendiler. Ne yaptılar hiç birsey. Sıfıra sıfır elde var yine sifir. Bandırma'nın güzel insanları yine bunlara oy verdi acaba hafıza priblemimi var diye düşünmüyor değil insan.

Nusret
21.08.2024 13:31:48
Pandemi döneminde dahi, o kaldırımları kaç defa şikayette bulundum, o zaman bile hiçbir müdahalede bulunmadı zabıta ekipleri.

Dilek Albayrak
22.08.2024 11:59:40
Kahvehanelerin önlerini de doldurmuşlar sandalyesini kapan kapının önünde kaldırımları kullanamıyoruz zabıta ne iş yapıyor kaldırımlar dükkanları büyütmeye yarıyor galiba.insanlar kaldırımları kullanamıyacaksa kaldırımlar neden var??

Anahtar Kelimeler: CADDE SANKİ SANAYİ ÇARŞISI
  • Pazartesi 26.1 ° / 13.5 ° Güneşli
  • Salı 27.7 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.8 ° / 13.1 ° false