Cadde ve sokaklar Parkmetre`leniyor

Cadde ve sokaklar Parkmetre`leniyor

Cadde ve sokaklarını rahatlamak ve mevcut park sorununa çözüm üretmek amacıyla parkmetre” uygulama çalışmalarına başladı.





Bandırma Belediyesi, kentin cadde ve sokaklarını rahatlamak ve mevcut park sorununa çözüm üretmek amacıyla parkmetre” uygulama çalışmalarına başladı.

Konuyla ilgili olarak gerekli altyapı çalışmalarını ilgili daire müdürleri ve amirleriyle birlikte hızlı bir şekilde yerine getirdiklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, bu çalışmanın kentimizin trafik ve park sorununa önemli derecede katkı sağlayacağını söyledi. Onur: Vatandaşlarımızdan gelen talepler ile birlikte kentimizin fiziki yapısı nedeniyle Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz ve Zabıta Müdürlüğümüzün bünyesinde başlattığımız çalışmalarımızı en kısa sürede netleştireceğiz. Bundan sonraki süreçte de konuyu başta Kaymakamımız Sayın Ali Mantı olmak üzere kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte sivil toplum örgütlerini de dâhil ederek çalışmalarımızı paylaşacağız” dedi.

Bu çalışmanın netleşmesinin ardından 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre Belediyemiz tarafından mevcut alanların belirlenip faaliyete geçmesi için ihale edileceğini ifade eden Başkan Yardımcısı Ozan Onur, yapılacak bu uygulamayla Bandırma'nın cadde ve sokaklarının daha rahat bir nefes alacağını söyledi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı