Cansız bedeni 3 gün sonra kıyıya vurmuş halde bulundu.

Cansız bedeni 3 gün sonra kıyıya vurmuş halde bulundu.

Askeri Kamp bölgesi sahilinde denize giren ve kaybolan emekli öğretmen Banu Şafak Tutar'ın cansız bedeni 3 gün sonra kıyıya vurmuş halde bulundu.

Erdek Askeri Kampında tatilini geçirmekte olan emekli albay kızı, emekli öğretmen Banu Şafak Tutar (55) in plajda eşyalarını bırakarak ortadan kaybolması üzerine başlatılan arama çalışmaları bugün saat. 15;00 sularında gelen ihbar ile son buldu.

3 gündür Hava, Deniz ve Karadan gerçekleştirilen arama-kurtarma çalışmalarına 2 Helikopter, 1 Sahil Güvenlik botu , 1 Jandarma botu, ve 911 arama kurtarma ekiplerinin 72 saatlik çabası Enerji-Sa işletme tesislerinden gelen ihbar telefonu ile son buldu. 

Emekli albayın kızı olan emekli öğretmen Banu Şafak Tutar (55) kaybolduktan sonra yapılan incelemelerde, sahildeki şezlongunda kişisel eşyalarının bulunduğu tespit edilmişti.

Enerji-Sa’dan gelen ihbar üzerine Düzler körfezinde sürdürülen arama çalışmaları körfezin karşı yakasında bulunan Enerji-Sa kıyılarına kaydırılarak aranan emekli öğretmen Banu Şafak Tutar (55)in cansız vücuduna ulaşıldı.

Cumhuriyet savcılığı yaşanan gelişmeler sonrası Erdek körfezinin karşı sahillerinde ölüsü bulunan emekli öğretmen Banu Şafak Tutar (55)’in kesin ölüm raporu tanzimi için cenazesini Bursa Adlı Tıp kurumuna gönderdi.



  • Pazar 32.5 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 16.3 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 20.2 ° / 12.6 ° false