CHP´den Cumhuriyet Balosu

CHP´den Cumhuriyet Balosu

CHP nin alternatif Cumhuriyet kutlamaları Balo ile son buldu.

CHP İlçe Başkanlığı, Alternatif Cumhuriyet etkinlikleri kapsamında çelenk sunumu ve fener alayından sonra akşam ?da Cumhuriyet balosu düzenledi.

CHP Bandırma İlçe Başkanlığı bazı demokratik kitle örgütleri ile birlikte gerçekleştirdiği bir dizi etkinlik ile Cumhuriyet coşkusunu doruğa taşıdı.

28 Ekim, Cumhuriyet törenleri sonrası alternatif kutlama programı ile Cumhuriyet alanında toplanarak anıt´a çelenklerin sunumunu, saygı duruşu ve istiklal marşı ardından günün önem ve içeriğine hitap eden bir konuşma gerçekleştiren CHP İlçe Başkanı Atilla Atakay, 29 Ekim törenlerine coşkulu katılımda sağladığı farklılıkla yetinmeyip aynı akşam demokratik kitle örgütleri ile birlikte düzenledikleri Cumhuriyetin 93. Yıl dönümü fener alayı ve ardından düzenlenen meydan konserine büyük ilgi ve katılım oldu.

CHP İlçe başkanlığı akşamda Eken Prestij otelde Cumhuriyet balosu düzenledi. Eken Prestij balo salonunun hınca hınç dolu olduğu baloda konuşan CHP ilçe Başkanı Atilla Atakay bir kez daha 1923´e dikkat çekerek gelinen noktada ecdada olan saygı ve sevgilerinden bahsetti.

Eken Prestij oteldeki Cumhuriyet balosunda söz alan Belediye Başkanı Dursun Mirza´da faaliyetlerine ilişkin bilgilendirmenin yanı sıra 6 Kasım´da genel Başkan Kılıçdaroğlu´nun katılımı ile açılışı yapılacak yeni Pazar yerine herkesin davetli olduğunu yeniledi.

/resimler/2016-10/31/0150457650652.jpg

CHP nin Cumhuriyet Balosu kutlama programında parti gençlik kolları Cumhuriyetin kurulduğu yıllara dönerek, o zamanı tanımlayan yazı, döviz ve pankart açtı.

/resimler/2016-10/31/0155324999994.jpg

Geceye katılan demokratik kitle örgütleri ve parti ilçe başkanları ile birlikte Cumhuriyet pastasını kestiler



Anahtar Kelimeler: Cumhuriyet Balosu
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı